Јакоб Ротшилд је крив за заверу против човечанства

2
ротшилд

Јакоб Ротшилд

Добро је документирано да је породица Ротшилд прије 200 година била далеко најбогатија и најмоћнија породица свијета. Они су увиђели да моћ над људима није популарна па су одлучили владати свијетом тајно. Постоје документи који показују да они крију своје богатство и моћ што упућује да су они највјеројатније и даље најбогатија и најмоћнија породица свијета. Људи би требали имати једнака права али их немају зато што Ротшилди граде своју моћ отимајући права која припадају другим људима. Тако је породица Ротшилд постала зло које угњетава свијет и главна препрека напретку друштва.

 

Мој интерес за конспирације се појавио кад сам се увјерио да оне постоје на примјеру уништења моје домовине Југославије. Свјетски медији су приказали деструкцију Југославије као унутрашњи конфликт међу југословенским народима али то је била само фасада. Суштина распада Југославије је лежала у колонизацији државе. Западне републике Словенија и Хрватска су 1990 године на изборима бирале партије које подржавају капитализам. У Србији су на изборима побиједили комунисти који су и прије владали. Послије тога Србија је кочила прозападне реформе у Југославији. Тада сам примјетио да су западни политичари и медији подржавали прозападно оријентиране републике и оптуживали Србе за проблеме у којима се Југославија нашла. Таква пристрасност је била резултат конспирације која је имала за циљ посвађати народе и ослабити их политички и економски. То се и догодило. Послије тога конспиратори су завладати над територијем бивше Југославије и јефтино преузели ресурсе које су сви народи Југославије стварали.

 

Људи увиђају да се у свијету догађају неправде. Многа средства јавног информирања оптужују корпорације да владају свијетом и чине неправду, али не оптужују људе који владају уз помоћ корпорација. Медији тако прихваћају да се ништа против тих владара не може учинити. Носиоци конспирације воле такве чланке јер шире апатију у друштву. Ја сам увидио да су оптужбе против корпорација бескорисне и да је потребно пронаћи људе који вуку корист од владавине над корпорацијама да би их било могуће зауставити.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Негде 2000. године сам се питао тко то има тако велику моћ да може уништити Југославију? Истраживањем сам дошао до закључка да сви путеви воде према породици Ротшилд иако је она врло неекспонирана. Породица Ротхсцхилд тајно влада западним свијетом тако да је нитко за то не ме оптужити. Нитко је не може смијенити са власти. Није ли то циљ конспирације? У то вријеме сам примијетио да многи религиозни људи вјерују да долази судњи дан па су нагађали тко би могао бити Антикрист? Сумњали су и Џорџа Сороша, принца Чарлеса, чак и Папу. Покушао сам искористити интерес кршћана па сам у чланку “Да ли је Антикрист стигао?” објављеном 2003 године указао да би Јацоб Ротшилд могао бити Антикрист.

Породица Ротшилд је још у деветнаестом стољећу постала увјерљиво најбогатија породица свијета. Лорд Бyрон је споменуо ту породицу у својој пјесми “Дон Јуан,” пјевање12/5. Пјесма је написана у давној 1823. години.

 

Тко држи салдо свијета? Тко влада
над парламентом, био он ројалистички или либерални?
Тко је побунио патриоте без кошуља у Шпањолској?
(Што је нагнало све старе европске журнале да “вриште и гунђају”)
Тко држи свијет, оба стари и нови, у боли
Или задовољству? Тко чини све политичаре благоглагољивим?
Kао сјену Буонапартине племићке смионости? –
Жидов Ротшилд, и његов колега-кршћанин, Баринг.

 

Послије је наступила индустријска револуција и процват колонијализма гђе се породица Ротшилд морала још више обогатити али они су се тада повукли са јавне сцене. Зашто су то учинили? Завладавши западним свјетом они су очекивано пожељели завладајти и цијелим свијетом. Поучени праксом да су владари најчешће непопуларни и да ту чињеницу могу платити и главом, Ротшилд су одлучили да завладају свијетом тајно. И успјели су у томе. Данас они готово не постоје на попису најбогатијих људи свијета. Стјече се утисак као да су у задњих двјесто година значајно осиромашили али нема никаквих докумената који би могли потврдити губитак тако огромног богатства. Насупрот, ја вјерујем да Ротшилди никад нису били богатији и моћнији него данас.

 

Kако породица Ротхсцхилд повећава своје богатство и утјецаје у свијету док смањује своју видљивост?Ротшилди као најбогатији људи свијета су се лукаво досјетили да склапају уговоре са сиромашним агентима да их заступају у власништву над компанијама. Kао награду ти људи најчешће добијају око 15% акција на поклон да би се више трудили у свом послу док остатак припада Ротшилдима. Зато ти људи могу одмах купити дворце, јахте и авионе. Они су за то врло захвални Ротшилдима, одани и силно се труде да их не разочарају. Такви уговори су обострано врло корисни.

 

Примјер: Послије хапшења Михаила Kодорковског због утаје пореза у нафтној компанији “Yукос” у Русији, руска влада је пријетила да ће му одузети акције те компаније. Тада је Kодорковски покушао контролу над својим акцијама пребацити Јацобу Ротшилду. Извор је чланак из “Вашингтон Тајмса” од 2.11.2003 “Ухапшени нафтни тајкун пренио дионице банкару”. Чланак је пренесен у “Ацтион Репорт Онлине.” Значај овог чланка лежи у томе што упућује да је Јацоб Ротшилд највјеројатније стварни већински власник компаније “Yукос”. Kходорковскy једноставно није имао ни новчана средства ни знање да самостално уђе у тако велики посао и заради богатство које му се приписује. Али у овом случају, похлепа је натјерала Јацоба Ротшилда да учини погрешку јер је приказао велику могућност прикривања властитог богатства иза Kодорковског. Овде треба додати да вриједност тих акција многоструко премашује богатство које цијела породица Ротшилд посједује према Форбесу.

 

Можемо ли претпоставити да је Ротшилдов модел прикривања властитог богатства иза Kходорковског био примјењиван на друге породице кроз повијест? Наравно да можемо. Ротшилди су били најбогатији људи свијета пуно прије него су се појавиле богате породице Роцкефеллер, Морган, Буффет, и друге. Ротхсцхилди су највјеројатније спонзорирали успон породица Роцкефеллер, Морган, Бафет, и других на исти начин као и Kодорковског. Д Банкинг Монопол тврди: “Током Првог свјетског рата, Ј.П. Морган је сматран за најбогатијег човјека у САД-у, али након његове смрти откривено је да је само Ротшилдов поручник. Након што је Морганов тестамент отворен јавности, откривено је да је он власник само 19% компаније Ј.П. Морган”. Давид Ицке пише у својој књизи “Чилдрен оф Д Матриx”, да су Роцкефеллери и Моргани само “слуге” за европске Ротшилд. Политицал Вел Црафт тврди:”Wаррен Буффет је истакнути човјек Ротшилда у Америци”. Ни један од ових чланака не даје доказ да су Ротхсцхилди препустили породицама Роцкефеллер, Морган, Буффет и другима да их заступају у власништву и управљању над највећим свјетским компанијама јер су уговори који регулирају њихове међусобне односе тајни и као такви недоступни јавности. Али чланци изван разумне сумње приказују да је тако нешто више него могуће. Породица Ротхсцхилд тако највјеројатније контролира највеће банке, најпрофитабилније компаније и најутјецајније медије. Они су удружени у јединствену хијерархијску организацију која има предоминантну финанцијску моћ, која им доноси политичку моћ и као хоботница контролира све центре моћи у западном свијету. Тако Ротхсцхилди највјеројатније управљају западним свијетом иако их нема у политици нити на попису свјетских богаташа.

 

Kад би постојала два центра такве моћи онда би се они борили за превласт и ми би кроз њихову свађу знали тко су оне, али тога нема. Непостојање таквих сукоба мени говори са потпуном сигурношћу да породица Ротшилд има монополну моћ у западном свијету. Зато Ротшилде можемо позвати на одговорност за готово све што се у западном свијету догађало. Овај чланак ће то у великој мјери и учинити.

 

***

Јацоб Ротшилд толико крије своју моћ да не бира средства да себе прикаже као скромног филантропа. Инсинуација: Једна фотографија Јацоба Ротшилда грешком снимљена на његовом имању Wаддесдон Манор у Енглеској са “најбогатијим” човјеком свијета Вореном Буфетом и гувернером Kалифорније Арнолдом Швајценегером је приказала Јацоба Ротшилд као врло утјецајног човјека. Због тога је Јацоб Ротшилд вјеројатно одлучио приказати Варена Бафета као великог филантропа и себе као човјека окруженог таквим људима. Ја мислим да Јацоб Ротшилд стоји иза изјаве Варена Бафета да намјерава поклонити у хуманитарне сврхе 85% богатства. Наравно у том случају то богатство припада Јацобу Ротшилд. Извор Реутерс.

 

У 2012. години Давид Роцкефелер је одлучио продати 37% своје Wеалтх адвисорy анд ассет манагемент групе, Јацобу отшилд за непознату суму новца. Извор Финанциал Сервицес. Није никакво изненађење то што они добро сурађују, али то није проблем овђе. Kада људи купују нешто они обично за то плаћају порез. Према закону постоје неке изнимке које дозвољавају неплаћање пореза и куповина корпорација је једна од њих. У овом конкретном случају чак ни издавање рачуна није потребно. Зашто је закон тако погодан за оне који купују корпорације?

 

Породица Ротшилд има тако велику финанцијску моћ да лако откупљује све што вриједи на бурзама. Осим тога они нуде независним компанијама инвестицијске понуде које тешко могу одбити. Уколико власници тих компанија прихвате Ротшилдове увјете, они могу и задржати контролу над својим компанијама. Ротшилдима је најважније да су они кооперативни. Ако се те компаније супротставе Ротшилдима оне наилазе на проблеме. Пада ми на памет велика кампања која је требала подијелити компанију Мицрософт на два дијела због наводно неприхватљивог монопола који је та компанија имала у свијету. Онда је већински власник компаније Билл Гатес почео играти бридге са Wареном Буффетом којом приликом му је Буффет вјеројатно објаснио значај “кооперативности” у западном свијету. Вјерујем да је Билл Гатес то прихватио и отада више није било притиска да се компанија Мицрософт подијели.

 

Исто се догађа са државама. Саудијска Арабија је кооперативна са Ротшилдима и зато је нитко не дира. Ротшилдима је свеједно која ће нафтна компанија експлоатирати нафту по свијету докле год она припада њима. Ако то није случај људи који контролирају нафту губе власт или чак животе као на примјер Муамер Гадафи и Садам Хусеин. Ја не тврдим да су Ротшилди организирали убиство тих људи. Не, њихова смрт је нуспродукт потребе Ротхсцхилда да контролира нафту у свијету. Ја не тврдим нити да Ротшилди желе украсти ту нафту. Она ће и даље технички припадати Ираку и Либији. Али Ротшилди ће тамо на власт поставити послушне људе за разлику од Муамера Гадафија и Садама Хусеина. Нитко други нема тако велику моћ да би то могао учинити. Тако ће Ротшилди успоставити контролу над тим државама а онда наравно и над њиховом нафтом.Ротшилди то могу чинити зато што су невидљиви па их нитко не може позвати на одговорност за то што чине.

Прочитајте још:  Руски преговарач упозорава: После 5. фебруара 2021. човечанству прете Хладни рат и нове кризе

 

***

Један од значајних агената породице Ротшилд је Георге Сорош. Приказујући себе као “великог добротвора” крајем миленијума, помагао је реформе у Источној Европи, поклонивши тим земљама око милијарду долара кроз његову организацију “Отворено друштво”. Назив који је дао својој организацији је у најмању руку бестидно лицемјеран јер је он један од истакнутих чланова најзатворенијег друштва. Он је пират који је због властите похлепе унестречио многе земље и народе. О томе је писао Wиллиам Енгдахл у чланку: Тхе Сецрет Финанциал Нетwорк Бехинд “Визард” Џорџ Сорош. Чланак приказује и везу Сороша са Ротшилдима.

 

Можете ли ви људи који не вјерујете у завјере, одговорити зашто је Сорош поклонио милијарду долара земљама Источне Европе? Ја ћу вам одговорити. То није био поклон већ велика превара помоћу које су агенти тајне организације породице Ротшилд присвојили богатства земаља Источне Европе. Доказа немам. Али ако ви људи мислите да је пират Сорош поклонио милијарду долара земљама Источне Европе да би дозволио било коме да се тамо обогати, онда је завјера Ротшилда јако успјешно формирала начин на који размишљате. Сорош је уз помоћ донација у земљама Источне Европе пропагирао капитализам као идеалан систем, финанцирао је партије, медије и корумпирао политичаре. То је омогучило другим агентима Ротшилда да организирано наступе и јефтино откупе државно власништво тих земаља. Тако је уложена милијарда зарадила билионе долара. Само се тако може исправно тумачити Сорошова “филантропија”. То је био организирани криминал. Обогатили су се и понеки домаћи људи који воде Ротшилдове компаније у тим земљама. То су углавном агенти који раде за провизију.

 

Надаље помоћ коју су владе источно европских држава примиле од представника запада их обавезује да слиједе политику западних земаља. Ако се влада неке источно европске земље супротстави политици наметнутој са запада тада се у тој држави догађа побуна против власти. Предсједник Украјине Виктор Јанукович је смијењен насилном револуцијом зато јер покушао изградити ближи однос са Русијом. Овђе се ради о комплексној операцији која је финацирала револуцију у Украјини, која је контролом медија обмањивала свијет о томе шта се у Украјини догађало, која је натјерала лидере свијета да пруже подршку насилној промјени власти у Украјини. Тко је могао имати интерес и моћ да то оствари? Само Ротшилди.

 

Русија се противи агресивној политици запада и зато је Запад све више напада. Ја вјерујем да се ту ради о почетку треће велике агресије на Русију послије Наполеона и Хитлера. Не вјерујем да ће бити оружаног рата између Америке и Русије јер обадвије стране знају да не могу побиједити. Битке ће се водити на економском и политичком исцрпљивању и трајат ће док једна страна не одустане. Руси су побиједили Наполеона и Хитлера и ја вјерујем да би могли побиједити и Ротшилде првенствено зато што су морални за разлику од корумпираног запада а то значи и јачи. Али за тако нешто ће биле потребне године ако не декаде исцрпљујуће борбе у којој ће државе стагнирати а народи ће трпјети.

 

***

Породица Ротшилд одлучује о томе за кога ће људи гласати на америчким изборима и у свим утјецајним државама свијета, улагањем велике количине новца у политичке партије које им више одговарају и њиховом промоцијом помоћу медија које имају под контролом. Али њима није ни важно тко ће побиједити јер они преко својих агената финанцирају све утјецајне партије у свијету које слиједе њихове интересе. Тако осигуравају да ће политика која њима одговара бити прихваћена гђе год је прихваћена либерална демокрација у свијету. На прошлим изборима за предсједника САД 2012 године обе доминантне партије су потрошиле по милијарду долара. Било је и других кандидата за пресједника државе али Американци чак нису знали да они постоје. Гђе је ту демокрација? Овђе се ради о сакривеној диктатури породице Ротшилд.

 

Врло ријетко се догађа да се ствари не одвијају онако како су Ротшилди замислили, али догађа се. На путу освајања свијета Ротшилди су наишли на отпор Срба. Срби су десет година пружали отпор породици Ротшилд у нападу на Југославију. Ротшилди су изгубили стрпљење и одлучили сломити отпор Срба оружаном агресијом НАТО савеза на Југославију 1999 године. Само Ротшилди могу без посљедица организирати агресију на суверену земљу зато што их нитко не може повезати са том агресијом. Само Ротшилди могу мобилизирати све западне медије да лажима оправдају такву агресију. Тако је створена подршка свијета за агресију на Југославију. Само Ротшилди могу остварити корист од тога.

 

Амерички предсједник Цлинтон као највећи ауторитет НАТО савеза је требао наредити агресију на Југославију. Он је знао да би таква наредба била криминална јер није имала дозволу УН. Зато је Цлинтон упорно одбијао да изда такву наредбу иако су Ротхсцхилди годинама вршили притисак на њега да то учини. Онда су му агенти Ротшилда намјестили случај Левинскy и уцијенили су га да ће га смијенити са положаја предсједника Америке ако не нареди агресију на Југославију. Само Ротшилди могу тако уцјењивати пресједника САД. Предсједнику Клинтону је наравно била дража његова позиција него животи хиљада људи па је наредио напад на Југославију. Одмах послије његове наредбе случај Леwинскy је потпуно заборављен. Погледајте кронологију тих збивања ЦННа. Није то све. Клинтон је послије тога добио 500 милиона долара донација за изградњу своје библиотеке у Литтле Роцку, Аркансас. Може ли то бити награда за напад на Југославију? О агресији на Југославију сам опширно писао у чланку “Мој дуг Југославији”. Дубоко сам увјерен да би истрага против предсједника САД Билла Клинтона за криминалну агресију на Југославију на крају довела до Јацоба РотшилдА. Али тко може оптужити предсједника Клинтона?

 

***

Успјешна агресија на Југославију охрабрила је Ротхсцхилде да иду даље у освајање свијета. На ред су дошли лрак и Афганистан земље богате рудама. Те државе су биле независне а то је нешто што је породица Ротшилд засигурно жељела промијенити. Да би то лакше остварили изабрали су 2000 године за предсједника САД Георга Бусха млађег који је био потпуно на њиховој линији за разлику од пресједника Цлинтона. За агресију на Афганистан и Ирак била им је потребана потпора народа. Она је пронађена у терористичком нападу у Неw Yорку 11.9. 2001. Ја мислим да би Ротшилди такву прилику предуго чекали па вјерујем да су је убрзали уз помоћ савезника Муслимана а да то теророисти самоубојице нису знали. Постоје отворене сумње да је Саудијска Арабија имала у томе своје прсте. Предсједник Буш је за теророистички напад одмах оптужио Афганистан и Ирак иако за то није имао доказа. Поставио је Афганистану и Ираку ултиматуме на који они нису могли пристати и наредио је агресије на те државе.

 

Ротшилд практично једини могу контролирати америчку власт, једини су могли имати корист од окупације Ирака и Афганистана, једини су могли покренути агресију, и једини су могли успоставити марионетску власт тамо. Само су они могли профитирати из тих ратова. Да би прикрили своју одговорност ако нешто крене погрешним путем, они су лукаво тражили резервне кривце за те ратове. Никога другог нису могли пронаћи него саму америчку власт. Зато су формирали теорију завјере која тврди да је Бушова влада извела напад на небодере близанце у Неw Yорку 11.9. 2001 да би добила изговор за нападе на Ирак и Афганистан. То је бесмислица. Пресједник Буш није имао оперативну могућност да агресијом на Ирак и Афганистан извуће значајну особну корист. Сигуран сам да предсједник Буш о нападу 9/11 није ништа знао јер је био изненађен и врло је неспретно реагирао када је чуо да су авиони ударили у свјетски трговачки центар.

 

Али пронађени су многобројни стручњаци који тврде да је зграда број 7 порушена експлозивом и оптуживали су владу САД да је то учинила. О овој теорији завјере је јако пуно писано по медијима што не би било могуће без подршке породице Ротшилд која контролира медије. Ја сам архитект и знам да је челична конструкција јако осјетљива на високе температуре и рапидно губи капацитет носивости тежине кад је изложена пожару за разлику од бетонске конструкције. Зграда број седам је горјела на ниским катовима готово цијели дан док није попустила под великим теретом саме зграде што је изгледало исто као и да је порушена експлозивом. Исто се догодило небодерима близанцима. Они су брже пали јер су били јако оштећени ударима авиона.

 

Таквим конспирацијама Ротшилди заваравају народ. Ротшилде ни мало не сметају оптужбе против америчке власти јер она и служи да носи терет свог зла који Ротшилди раде. Постоје неке индикације које указују на могућност да су Ротшилди заобишли предсједника САД, помогли терористе у Америци да остваре свој циљ и обструирали истрагу како би допунски осумњичили америчку владу. Тако одстрањују сваку евентуалну сумњу са себе. Писао сам више о томе у чланку “Моја истрага о 9/11.”

 

Ротшилди подржавају лажне теорије завјере и зато што оне одузимају кредибилитет правим завјерама. Многи људи пишу о злу које Ротшилди чине иако често немају доказе. Ротшилди нису никад тужили ни једног таквог писца зато што би им такви судски процеси донијели негативну пажњу јавности. Умјесто тога они охрабрују све врсте напада на себе, јер што више бесмислица људи пишу о њима, то су њихови напади мање вјеродостојни. Чак што више, Ротшилди често сами себе оптужују помоћу глупих конспирација. На примјер: Бефоре ит’с Неwс је недавно објавио:”Ротшилди су оборили малезијски авион МХ370 како би стекли право на патент полупроводника – ослобађајући се тако оних који су им стајали на путу!” Kаква глупост! То је подједнако бесмислено као да их неко оптужи да краду храну у продавници. Аутори таквих текстова би се морали плашити да ће их Ротшилди тужити за клевету. Наравно осим ако су их агенти Ротшилда запослили да пишу такве текстове. Такви чланци доносе корист Ротшилдима зато што својом плиткоћом обезвријеђују стварне оптужбе. Неувјерљиве теорије завјере стварају супротан ефект па људи одбацују све теорије завјере као неоствариве у данашњем “развијеном демократском друштву”. И то је дио завјере Ротхсцхилда. Ротхсцхилди са таквим чланцима у очима свијета постају невини људи који трпе неправедне оптужбе. Они су јако лукави. Медији под контролаом Ротхсцхилда намјерно заваравају људе погрешним информацијама и плитким вриједностима јер дезинформирани и глупави људи су послушни и не пружају отпор.

 

Са друге стране праве конспирације нитко не истражује. Амерички генерал Wеслеy Цларк је у емисији Демоцрацy Ноw од 2.3.2007, изајвио да је Пентагон одмах послије 9/11 планирао напад на Афганистан, Ирак, Сирију, Либанон, Либију, Сомалију, Судан и Иран. Није ли то довољан доказ да завјера постоји? Цларк је прави звиждач јер је несмотрено одао криминалну радњу америчке власти. Изјава генерала америчке војске није побудила никакав интерес нити америчког правосуђа нити медија. Са друге стране ја не знам да ли су звиждачи Ассанге и Сноwден одали нешто што већ није познато па су ипак прогањани од америчког правосуђа. Зашто? Зато што су и америчко правосуђе и медији под контролом породице Ротшилд. Медији имају сврху да одстране интерес јавности од правих проблема производњом бесконачних бескорисних дискусија. Асанж и Сноуден су жртве креиране управо због те сврхе. Да крупном капиталу не одговара то што они откривају, ви не би знали да они постоје.

Прочитајте још:  Ко се боји истине о Црној Гори?

 

Да се вратимо америчкој агресији на Ирак И Афганистан; ако физички нападнете неког човјека ви ћете највјеројатније завршити у затвору, ако нападнете државе, побијете стотине хиљада људи да би опљачкали њихове ресурсе ништа вам се неће догодити. Не може то тако. Обзиром да сам јако добро упућен како је извршена агресија на Југославију, у криминалној агресији на Ирак и Афганистан сам препознао рукопис породице Ротшилд. Питате ли се како то да предсједник САД-а може бити смијењен зато што вара своју супругу, а не може бити смијењен због криминалне агресије на Ирак? Дубоко сам увјерен да би истрага против предсједника САД Георга В Буша за криминалну агресију на Ирак на крају довела до Јацоба Ротшилда. Али тко може оптужити предсједника Георга В Буша?

 

***

Да би смањли незадовољство људи у САД узрокованим лошом политиком Георга Буша млађег, Ротшилди су уз помоћ свог агента Давида Роцкефеллера изабрали младог и интелигентног Барацка Обаму за предсједника 2008 године. Негђе сам прочитао да је Давид Роцкефеллер, агент породице Ротхсцхилд, први честитао Барацку Обами побједу на изборима пуно прије избора. Барак Обама је као хуман човјек привукао америчку љевицу и покушао одстранити проблеме које је десно орјентирани Буш изградио у Америци. Али он није ни био ни приближно довољно јак да би у томе могао успјети. Обама је управо уочи номинације за предсједника САД дипломирао права на Харварду. Особе које заврше студије морају бити послушни слиједбеници ауторитета иначе не би могли завршити студије. Ротшилди су знали да могу релативно лако манипулирати младог Обаму и зато су га изабрали.

 

Ротшилди су од узорног студента права који вјерује да је сватко невин док суд не докаже да је крив, направили криминалца и убојицу. Обама је потписао налог за разбојничко хапшење Осаме Бин Ладена 2011 године које је резултирало његовим свирепим убиством. Тако је пљунуо на властиту диплому. Зашто је то учинио? Он је пао под притиском медија и службеника америчке владе који га окружују, који су сви до једнога под контролом Ротшилда јер у супротном не би могли бити на позицији коју држе. Мене нико није увјерио да Осама Бин Ладен има икакве везе са терористичким акцијама које му се приписују. Ако сте примјетили све најтеже оптужбе медија су доказиване само стављањем његове слике на телевизији. Могуће је да је убиство било затварање уста човјека који је неправедно оптужен и који је могао рећи неугодну истину на суду.

 

Америка убија људе по свијету под изговором да се бори против тероризма, шири демокрацију и људска права. То је лаж, ту се ради само о покоравању непослушних земаља. Обама свакодневно шаље у Афганистан беспилотне летјелице које убијају људе под изговором да тако спречава тероризам и шири демокрацију. То је тероризам. Можете ли замислити афганистанске беспилотне летјелице које лете изнад САД и убијају људе зато што је Америка терористичка недемократска држава? Највећи криминал пресједника Барака Обаме је агресија на Либију. Дубоко сам увјерен да би истрага против предсједника САД Барака Обаме за криминалну агресију на Либију на крају довела до Јацоба Ротшилда. Али тко може оптужити предсједника Барацка Обаму?

 

***

На путу освајања свијета Ротшилди сигурно желе загосподарити и Русијом. Новоизабрани предсједник САД Доналд Трамп је у својој предизборној кампањи обећао сурадњу са Русијом јер је кооперација најбоље рјешење за обје земље. Такођер је у предизборној кампањи најавио обрачун са лобирањем “глобалне елите,” што је синоним за Ротшилд. Зашто би он то учинио? Они имају исте интересе. Ја мислим да се ништа значајно не може промијенити. Варијанта наставка сукоба између Русије и Америке је вјеројатнија од сурадње.

 

 

Понекад лидери земаља губе животе насилним путем. Знајући какву моћ има породица Ротшилд ја бих на мјесту јавног тужиоца питао породицу Ротшилд дали знају нешто о нерјешеним убиствима предсједника Џона Кенедија, Салвадора Аллендеа, Олофа Палмеа, Ницолае Чаушеску, Слободана Милошевића, и других. За то наравно мора постојати политичка воља. Ако се она појави ја вјерујем да ће се Ротхсцхилди преплашити такве истраге и престати креирати криминалну политику друштва. Ја вјерујем да би то одмах смањило проблеме у свијету.

 

 

Остали предсједници држава “развијеног” запада су такођер корумпирани или неспособни зато што другачији људи немају приступ до таквих позиција. Ротшилди су основали Билдерберг групу. То је приватна организација у којој се отворено регрутирају и идеолошки усмјеравају лидери западног свијета. Зато не чуди да су предсједници Велике Британије, Француске, Италије, Турске недавно прихватили побуњенике у Сирији као легалне представнике власти. То је криминал. Те побуњенике је тајно креирала породица Ротшилд са циљем да завлада Сиријом. Тако породица Ротшилд мијења непослушну власт независних држава. Тако успостављају контролу свих ресурса овог свијета које немају под контролом. И обзиром да су потпуно невидљиви нитко их у томе не може зауставити.

 

Пред неколико година сам видио на YоуТубе видеу којег више нема, израелског премијера Нетанyахуа који је рекао: “Ништа не брините ми контролирамо америчку владу”. Један интелигентан човјек си не може дозволити такву арогантну изјаву уколико процес поробљавања америчког друштва није завршен. Нетанyаху ипак није рекао истину јер не контролира Израел Америчку владу већ породица Ротшилд. Ротшилди контролирају и амерички конгрес преко организације АИПАЦ (Тхе Америцан Исраел Публиц Аффаирс Цоммиттее). Ако им се неки сенатор или представник народа супротстави он више неће бити политичар јер ће га моћ коју АИПАЦ посједује смијенити и то политичари знају. Амерички закони су стварани на начин који одговара богатима стољећима. Није никакво чудо зашто људи који купују корпорације не морају плаћати порез. Америка је колонија Ротшилд. То је индиректно потврдио савјетник за националну сигурност предсједника САД Џими Картера, Збигњев Бжежински је у 2012. години изјавио: “Не мислим да постоји обавеза САД да као глупа мула слиједи све што год Израелци чине. Ја мислим да САД имају право на своју властиту националну сигурносну политику.” Ова реченица показује сву слабост америчке администрације према моћи коју Ротхсцхилди посједују.

 

 

Ротхсцхилди такођер контролирају и правосудне органе западних земаља. Они су успоставили међународни суд у Хагу како би судили народима који им се супротставе. Тако су кажњени Срби. 2012 године су донесене пресуде којима су хрватски генерали Маркач и Готовина проглашени невини у рату у Југославији као и Kосовски политичар Хардинај док је српски генерал Толимир добио казну доживотног затвора. У грађанском рату у Југославији се догађало подједнако зло на свим странама. Генерал Толимир није ништа више крив од претходне тројице. Пресуде су злочин корумпираног суда. Предсједник Србије Слободан Милошевић је убијен у Хагу помоћу лијека против лепре који је поништио деловање лијекова за срце. Kако суд није имао доказа против њега, исцрпљивао га је четверогодишњим стресним суђењем и највјеројатније неадекватним лијечењем његовог болесног срца док га то није убило 2006 године. Војислав Шешељ, предсједник Српске радикалне партије је десет година лежао у затвору у Хагу без пресуде, затим је пуштен из затвора без пресуде. Тај суд је криминал за себе и срамота данашњег друштва. У том суду суде суци готово из цијелог свијета а то значи да су суци корумпирани у цијелом свијету и да нема правде нигђе. Јамес Биссетт бивши канадски амбассадор у Југославији тврди да Георге Сорош, агент породице Ротшилд, финанцира Међународни суд у Хагу. То значи да Србима суди исти човјек који их је напао. Мени то говори да породица Ротшилд има утјецај не само на владе у свијету већ и на судство. Јацоб Ротшилд би требао бити оптужен за зло које чини али то наравно није могуће са корумпираним судством. Осим тога нитко не зна да је он одговоран и зато неометено чини зло у свијету.

 

***

Укратко, моћ корумпира и докле год буде постојала моћ над људима постојат ће и корупција. Ја сам у својој књизи Хуманизам предложио укидање моћи човјека над човјеком. То је једини начин да се изгради добра будућност човјечанства, али такав систем моћни и корумпирани људи не прихваћају. Остали су у толикој мјери индоктринирани системом образовања и медијима да не препознају благодети система који сам предложио.

 

Kонспирација је захватила и науку. Негђе почетком 2012 године сам гледао видео запис са конференције “Института за нов начин економског размишљања”. У том запису је Џорџ Сорош позвао све економске школе, укључујући марксистичку, да допринесу налажењу излаза из економске кризе. Позив није искрен јер да јесте, они би анализирали моје економске идеје које сам им понудио али то им не пада на памет. Они се не желе ријешити економских криза зато што им оне одговарају више него економија без кризе. О чему се ту ради? Kриза капитализма није базирана на недовољној производњи већ на недовољној куповној моћи људи. Да је крупном капиталу стало да економија изађе из кризе они би само требали пронаћи начин како да људи зараде више. У ту сврху ја сам написао чланак Уклонимо назапосленост гђе сам понудио скраћивање радног времена радника пропорционално стопи назапослености. На тај начин ће се изједначити број радних мјеста са бројем радника. Тако ће се успоставити фер тржиште рада које ће праведно регулирати висину плаћа радника и профите послодаваца. У таквој економији власници компанија ће морали привлачити раднике повећањем плаћа. Већа куповна моћ радника би повећала промет роба и услуга и то би крупном капиталу донијело веће профите и извукло би капитализам из кризе.

 

Али то би такођер смањило економску овисност радника о крупном капиталу. То би ослободило раднике економског страха за своју будућност. Радници између осталога, више не би били заинтересирани да ратују по свијету за интересе крупног капитала. Kрупни капитал нема интерес да заради новац јер и онако посједују сав новац свијета; он има интерес да контролира људе и то му најбоље полази за руком кроз кризе. И то је главни разлог зашто економске кризе постоје. Све економске кризе укључујући и америчку велику депресију су настале новчаним и каматним манипулацијама породице Ротшилд. О томе је доста писао Вобстер Грифин Тарплеy. Тако Ротшилди присиљавају независне предузимаче на банкроте и јефтино преузимају њихово богатство. Тако Ротшилди шире круг људи овисних о њиховој моћи. Тада радници, због страха за властиту будућност, ћутке прихваћају неправедно ниске наднице и властиту немоћ. И уколико се побуне против неправде која им се догађа, они у најбољем случају могу смијенити власт али то ништа не може промијенити. Политика контролирана помоћу крупног капитала остаје иста.

Прочитајте још:  Вашингтон заборавља бомбардовање Југославије

 

Скраћивање радног времена пропорционално стопи незапослености би требала бити прва идеја која треба пасти на памет слободном мислиоцу у сврху смањења патњи радника и побољшања економије и друштва. Али таква идеја се нигде не може видети. Зашто? Зато што ју је забрањена од стране конспирације породице Ротшилд. Зато што би провођење такве идеје започело трансформацију друштва према бољем друштвено економском систему. Зато се таква идеја не може чути на универзитетима нити у медијима. Нити један медиј, укључујући и оне на љевици, није желио објавити мој чланак “Уклонимо назапосленост”. Зашто? Зато што је највећи дио медија контролиран од стране крупног капитала а остатак је индоктриниран наметнутим знањем. Ти људи наиме не вјерују да тако једноставна мјера може поправити друштво и економију у првом реду зато што никад нису чули за њу. Идеја која нема приступ јавности нема приступ ни до политичких партија. Тако се циклус немоћи никад не затвара.

 

Али зашто Сорош позива марxисте када зна да су они највећи непријатељи капитализма? Тада сам схватио да се они не плаше марксиста. Вјеројатно половина професора социологије на Западу су марксисти. Они отворено предају марксистичку филозофију по свеучилиштима што никако не би било могуће да марксизам на било који начин може угрозити капитализам. Ја сам дубоко увјерен да Ротшилди свјесном манипулацијом стављају марксистички орјентиране професоре на погрешан пут. На тај начин су смањили могућност настанка доброг лијевог друштвеног система који би могао побиједити капитализам. Писао сам о томе у чланку Погрешке марксизма и исправан пут у социјализам и комунизам.

 

Та конспирација је успостављена одавно. Наводно се Лењин вратио из прогонства у Русију са коферима пуним новца. Разлог? Руски Цар Николај Романов се замјерио Ротшилдима зато што је дао подршку америчкој влади у сукобу са Енглеском Банком. Осим тога руски Цар је наводно отплатио дуг међународним банкарима и није се желио даље задуживати што је било довољно да Ротшилди финанцирају револуцију. Марxизам је планиран за непослушне земље. На западу су револуције спријечене убиством Марксистичких вођа. Роса Луxембоург је примјер. Управо се слична револуција догађа Сирији. То је могуће само зато што никоме не пада на памет да иза свега тога стоји породица Ротшилд. Они остварују своје интересе финанцирањем злочина зато што их нитко не може повезати са тим злочинима.

 

Ротшилди су наметнули систем образовања који заглупљује људе. Не претјерујем. Такво образовање им помаже да задрже моћ и владају над људима. Kако то чине? Они стољећима помажу погрешне знанственике који развијају погрешно или недовољно исправно знање, и уз помоћ политике коју такођер контролирају, они намећу такво знање кроз систем образовања. Готово сви знаственици друштвених наука се могу уврстати у такву групу укључујући Kарла Маркса. Сигмунд Фројд је подржан носилац неуспјешне теорије психоанализе која је увелико одбачена. Филозоф Фридрих Ниче је подржан у развоју погрешне филозофије са становишта креирања доброг друштва. Мање познати Белл, Wеинберг и Хаммерсмитх су подржани у развоју теорије хомосексуалности уписане у генетски код. Ја сам показао да је та теорија погрешна у чланку Хомосексуалност. Сви ти знанственици су постали ауторитети понајвише захваљујући конспирацији породице Ротшилд. Студенти на универзитетима морају прихватити погрешно или недовољно исправно знање таквих ауторитета уколико желе положити испите. Интелектуалици који прихваћају такво знање постају некомпетентни и не могу пронаћи излаз из проблема друштва. Најбољи студенти погрешних или недовољно исправних наука постају најутјецајнији људи у друштву и даље шире погрешно знање. На тај начин Ротхсцхилди су произвели немоћне и бескорисне науке. О томе сам више писао у чланку Мој обрачун са наукама. Знанственици дубоко индоктринирани погрешним знањем не могу унаприједити свијет нити схватити и прихватити напредне идеје. Зато свијет не може напријед.

 

Kонспирација је захватила и производњу хране. У чланку “Епилог”написао сам да постоје индиције према којима породица Ротшилд свјесно трује људе храном како би јефтиније произвели храну и остварили већи профит. Тако успут више запошљавају здравствену и фармацеутску индустрију над којом такођер имају контролу. Надаље, здравствена и фармацеутска индустрија се не труде довољно искрено да излијече људе јер здрави људи не троше новац на лијечење. Постоје индиције да Ротшилди свјесно трују људе храном да би смањили популацију планете земље. Вилијам Ендгал је у својој књизи “Сјеме уништења” написао да је ширење генетски модифицираних усјева и хране данас толико ухватило маха по цијеломе свијету да га се може и мора прогласити “геноцидом, злочином против човјечности”. Др Петер Гøтзсцхе приказује фармацеутску индустрију као организирани криминал. Удружење за борбу против рака у Kанади упозорава на убрзано повећање обољења од рака и предвиђа да ће сваки други Kанађанин обољети од те болести. Узроци настанка рака се готово не истражују и о њима се не раправља јер би свака расправа оптужила нове технологије производње а могла би оптужити и корпорације које се богате на рачун живота људи.

 

Завјера Ротшилда је захватила сваку пору данашњег друштва. Само кооперативни људи, они који слиједе интересе крупног капитала имају приступ медијима и положајима који имају утјецаја у друштву. Они су послушни зато што су корумпирани помоћу позиције које посједују у друштву и помоћу изразито виског животног стандарда који им систем даје. Људи вјерују да су ти људи то заслужили својим радом и способношћу али то није истина. Ту се ради о марионетама које прикривању људе који стварно управљају друштвом. Али то није све, Ротшилди контролирају и своју опозицију. Они корумпирају борце за правду који се јавно супротстављају систему али ништа не чине да се он промијени. Они су преузели контролу над покретом Оццупy. Они подржавају и индоктриниране борце за правду који нису способни да остваре напредак. Ноам Цхомскy, на примјер, је искрени борац за правду, али да ли његова борба помаже човјечанству? Да ли је понудио рјешење које би могло побољшати ситуацију у свијету? Није. Ротшилди мора да воле такав допринос бољитку човјечанства.

 

Док људи који стварно могу унаприједити друштво, као ја на примјер, немају финанцијску подршку, немају приступ универзитетима, медијима, нити политици. Свакодневно можете видети какве се све глупости објављују али за моју филозофију која дефинира свијетлу будућност човјечанства нема мјеста нигде. Све је базирано на дубокој конспирацији. Људи који вјерују медијима и слиједе јавне борце за “правду” у ствари раде у корист властите немоћи.

 

Овај чланак је послат стотинама новинских адреса и само га је Ветеранс Тодаy објавио. Зашто? Велики број уредника не вјерује у конспирације, они који вјерују се плаше породице Ротшилд (на жалост утјецајни РТ се налази међу њима), а остатак је контролиран од стране Ротшилд. Чак ни медији који се баве конспирацијама га нису хтјели објавити јер је њихов главни задатак да пишу бесмислице по наруџби породице Ротшилд.

***

Kонспирација није позната јавности зато што је потпуно сакривена. Могуће је да само Јацоб Ротшилд има увид у цијелу завјеру. Он има далеко већу моћ него било који император у повијести човјечанства али то нитко не зна. Ја вјерујем да његова жена мисли да је он само успјешан послован човјек. Чак ни његов син Натаниел донедавно није знао колико му је отац моћан. Kад је сазнао да ће наслиједити његову моћ, ођедном је од неодговорног пустолова неким чудом постао јако успјешан “самосталан” бизнисман. Наравно ужи круг његове породице је највјеројатније упућен у завјеру као и још неколико чланова других фамилија, укључујући наравно Давида Роцкефелера који влада у име Ротшилда над Сједињеним Америчким Државама. У хијерархији испод њих нико, понављам баш нитко, вјерујем чак ни Сорош, не зна колико је Јацоб Ротшилд стварно моћан. Зато завјера и остаје неоткривена.

 

Kако сам ја открио колико је Јацоб Ротшилд моћан? Негђе на преласку миленијума сам постао увјерен да Ротшилди владају западним свијетом проучавајући документе преко интернета. Многи документи као и родословље породице Ротшилд указују да је лондонски огранак управља цијелом породицом. Мноштво изјава, чланака и докумената указују да је Јацоб шеф лондонског огранка. Тако сам схватио да је Јацоб Ротшилд тајни владар западног свијета. И он највише одговара тој улози као повучен човјек познат највише по љубави према умјетнинама и цвијећу. Тај имаге је наравно изградио зато да нитко не би могао помислити да би он могао бити вођа свјетске завјере. Ја немам чврсте доказе против Јацоба Ротшилд зато јер их је немогуће сакупити без помоћи државне власти. Државне власти су корумпиране, неспособне или преплашене моћи корпорација и не пада им на памет да траже доказе и оптуже Јацоба Ротшилд. У сваком случају, по завршетку истраживања дошао сам до закључка да постоји само 0,1% шанси да он није на хијерархијском врху завјере, и 0% шансе да није међу првих пет. Јацоб Ротшилд је свакако крив за конспирацију против човјечанства.

 

Ситуација у свијету се само погоршава и зато сам одлучио да делујем. Нема смисла нападати предсједнике држава, влада и корпорација које медији оптужују за зло у свијету зато јер су они само истакнуте марионете којима Јацоб Ротшилд управља и које штити. Овај чланак није доказ против Ротшилда али нуди довољно података и објашњења који изван разумне сумње могу и требају позвати јавне тужиоце да покрену истрагу против Ротшилда. Али за то је потребна политичка воља коју корумпирана власт нема. Зато се лоша ситуација у свијету не мијења. Не смијемо дозволити злу да несметано делује. Овај чланак има задатак да обавјести народ о томе шта се у свијету догађа и ја очекујем да ће незадовољан народ вршити политички притисак на своју власт да покрене истрагу против Ротшилда. Или ће изабрати нову власт која ће показати храброст да покрене такву истрагу. Једном кад породица Ротшилд буде оптужена за криминал који чини она ће бити заустављена. Тада ће и зло у свијету бити заустављено.

 

 

Написано 20.12.2012

Обновљено 29.11.2016

Александар Шаровић / https://www.sarovic.net/jacob-rothschild-je-kriv/

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Јакоб Ротшилд је крив за заверу против човечанства

  1. Iako autor iznosi niz pravilnih zapazanja, ipak pravi veliku gresku sto pise da Rotsildi zele zavladati i Rusijom jer Cionisticki bankari i judeo masoni vladaju Rusijom jos od 1917 godine pa sve do danas. Carska vlast je bila jedina zaista suverena vlast, a sve ostali drustveni sistemi su izum cionizma, odnosno njihovih “mudraca”. Boljsevizam, komunizam, demo(n)kracija… sve konstrukti cionizma.
    Tekst je pisan kako stoji 2012 godine pa se, donekle, moze shvatiti takav stav da su ruske “vlasti” antiglobalisticke, sto naravno, nije slucaj i to je najbolje pokazala pLandemija u kojoj je ruska “vlada” bezpogovorno sprovodila teror nad sopstvenim stanovnistvom i slepo primenjivala “upute”-naredjenja privatne tzv. Svetske zdravstvene organizacije iza cijeg osnivanja stoji Fondacija Rokfeler.
    A moglo se i pre toga zakljuciti da je politika sarada jer nijedna tzv. vlada ne kontrolise Centralnu banku u svojoj zemlji i “izabrani” imaju monopol nad celokupnim globalnim finansijskim sistemom, sto ce reci da nijedna politicka tzv. vlast nije suverena jer nema svoje stamparije novca, tj. svoj novac. “Vlade” i narodi sirom Planete ispruzenom rukom prose kreditni novac od cionistickih bankara i tonu u duznicko ropstvo koje prethodi i ostalim oblicima ropstva.
    Plan porobljavanja sveta i svih gojskih naroda je opisan u Protokolima sionskih “mudraca”.

    1. Da cionisticki bankari i judeo masoni vladaju Rusijom jos od 1917 sada nebi bilo rata u Ukrajini. Tacno je da su oni doveli Lenjina i Hitlera na vlast i ko zna koliko drugih vladara, ali to su uradili sa zeljom da uniste te drzave a tek poslije toga da zavladaju nad njima. Expanzionizam zapada se ne siri samo agresijom nego kulturom i naukom. Vakcine su prihvacena metoda za borbu protiv virusa u celom svetu, ljudi su masovno umirali i nista u Rusiji na tom polju nije bilo sporno osim sto vakcine nisu bile dovoljno djelotvorne. Sve nezavisne vlade kontroliraju svoju monetarnu politiku. Istina je da ih u ovom trenutku nema mnogo ali poslije ovog rata u Ukrajini bice bolje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *