(ВИДЕО) Камала Харис: Кад смањимо популацију, биће више чистог ваздуха и воде за нашу децу!

2

Бајден и Камала Харис (Фото АП)

Камала Харис: Кад смањимо популацију, биће више чистог ваздуха и воде за нашу децу!

Након бизарних гафова председника САД Џозефа Бајдена, који не престају да забрињавају америчку и светску јавност, чини се да је и потпредседница Камала Харис кренула тим путем. Наиме, говорећи на конференцији посвећеној борби против климатских промена, Харис је направила необичан лапсус и позвала на „смањење популације зарад будућих генерација“, преносе „РИА Новости“.

„Када уложимо у чисту енергију, електрични транспорт и смањимо популацију, више наше деце ће моћи да удише чист ваздух и пије чисту воду“, казала је потпредседница САД Камала Харис на конференцији о климатским променама.

Међутим, како произлази из исправљеног текста говора потпредседнице, објављеног на сајту Беле куће, наводи се да није мислила на „популацију“ (population), већ на „загађење“ (pollution).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Све чињенице указују на једно, а то је да се запитамо, да ли је распиривање сукоба широм свијета, па и у Украјини, један од начина за спровођење Камалиног „плана“?

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “(ВИДЕО) Камала Харис: Кад смањимо популацију, биће више чистог ваздуха и воде за нашу децу!

  1. Niko ne brani toj odvratnoj Kamali Haris da vrsi depopulaciju u USA. Neka zapocnu depopulaciju u svojoj zemlji sa Killari Klinton, njenim muzem, Bilom Klintonom, Bilom Gejtsom, Dzorzdzom Busem Jr , Vucicevim savetnikom Tonijem Blerom i njima slicnim iz vladajuce garniture koji su vodili mnoge nepravedne ratove radi pljacke ostatka sveta, pa ce imati dovoljno cistog vazduha “za svoju decu”, Onda bi svet odahnuo i tada bi i u Kamalinoj drzavi dosli na vlast ljudi koji bi od nje mogli bolje da “vode brigu o zastiti zivotne sredine” u drzavi “ujka Sama”.

    1. Zaboavio sam i da pomenem i tekst Marka Franciskovica na sajtu logicno.com sa vise poucnih videa prevedenih sa https://odysee.com/
      https://www.logicno.com/politika/evo-zasto-brane-marku-franciskovicu-i-njegovoj-supruzi-pristup-internetu.html.
      Eto, to zele da provedu americki satrapi kakva je Kamala Haris, koji se zalazu za nasilno smanjenje ljudske populacije na planeti zemlji i dostizanja njihovog cilja “zlatne milijarde” stanovnika kojom treba da upravljaju neokolonijalni zlotvori iz USA i ostatka sveta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *