Србија се понижава пред Украјином, Кијев одбио помоћ

0

Србија се понижава пред Украјином, Кијев одбио помоћ.

Пре три дана (15. јула) појавила се информација да Србија организује спортско-рехабилитациони камп за омладинске и дечије екипе фудбалске академије Динамо Кијев. Влада Србије ће покрити све трошкове Кијевљана, преносе украјински медији.

Прочитајте још:  Напредна Србија: Отац шесторо деце извршио самоубиство због сиромаштва
Престонички клуб се већ званично огласио поводом ове информације. Динамо Кијев је одбио позив и испричао зашто студенти Академије неће ићи на тренинг у Србију.

Одбио позив руског партнера

Прес служба Кијевљана је саопштила да је разлог довољно јасан, јер је Србија важан партнер Русије чак и током рата великих размера у Украјини.

Прочитајте још:  ...
О томе сведочи чак и податак да је српски клуб Црвена звезда учествовао на пријатељском турниру у „барушама”. Срби су 4. јула савладали Зенит са 2:1, у чијем стручном штабу је издајник Украјине из Луцка Анатолиј Тимошчук.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  ВАКЦИНА? Талентована кошаркашица изненада преминула на 18. рођендан
Докле год је наша земља у рату, принцип „спорт је ван политике“ нам не функционише. Заузврат, руководство ФК Динамо (Кијев) ће учинити све да све старосне групе наше Академије буду у потпуности припремљене за предстојећу сезону.
– каже се у саопштењу.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *