Кандићка уочи Олује: Одговорна је и Србија

1

(фото:Јутјуб)

Кандићка уочи Олује: Одговорна је и Србија.

Неуморна перјаница Друге Србије Наташа Кандић наставља и даље да вређа Србију и свој народ.

Прочитајте још:  75 година НАТО постојања, 75 година ратова, патње, убијања невиних...
Уочи годишњице Олује она је изјавила за Данас да за Олују није одговорна само Хрватска него и Србија.

„Није до ‘Олује’ дошло само захваљујући одговорности Хрватске, има ту одговорности и Србије и о томе треба да се говори. Тај дан сећања не може бити само дан када ће Србија, као обично, оптуживати Хрватску. Мора да се отпочне са неким критичким тоном“, тврди Кандићка.

Њој наравно највише смета што је обележавање годишњице страдања Срба одржано у Приједору где је по њеним наводима убијено око 3000 Бошњака и Хрвата.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Шта тиме показујемо тим жртвама”- пита се Наташа Кандић,

Подсетимо, Кандићка подстиче причу о наводним српским злочинима у Приједору над 3000 Бошњака и Хрвата који су се догодили у рудницима Љубија и Омарска. Током суђења бившем председнику СРЈ Слободану Милошевићу он је доказао да је снимак тзв. логора у Приједору који су режирали западни медији заправо била монтажа. За разлику од тих “злочина” после Олује Срба више нема на њиховим вишевековним огњиштима.

Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Кандићка уочи Олује: Одговорна је и Србија

  1. ХРВАТСКА ОЛУЈА-ПОГРОМ СРБА

    Данас је обележен у Приједору у Републици Српској погром Срба, којим је из Хрватске злочиначки протерано око 250.000 Срба и Српкиња са њихових огњишта и убијено пар хиљаде недужних. Овим се завршила недовршена сулуда и злочиначка идеја усташе Антета Павелића, а њу је обавио злочинац Фрањо Туђман, Титов официр. На ова злочиначка недела хрватских злочинаца евоцирали су догодовштине Додик и Вучић. Они су показали посебан пијетет према настрадалима и протеранима и хвала им на томе. Не поновило се нигде и никада на свету овом! Туџманову олују здушносу помогли САД и осталих НАТО злочинаца и кољача. Добро би било да Кандићка не једе г*вна више него што јој приличи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *