олује хрватска

(Принтскрин РТРС)

Ко нас спрема за повратак из Олује?

Има овај народ потенцијал и суштинске ресурсе, како материјалне тако и људске, само нема онога који устројава поредак.
Односно нема домаћина у кући, било државној, било привредној, било у дому. Нема га јер га ни не иштемо од Бога. Заправо они који пред народом, треба први да преклоне колена пред Богом, просећи домаћина, односно миропомазаника Божијег, уче нас беспоретку. Наши пастири уче нас демократији и парламентарној монархији.
Шта је узрок томе?
Прочитајте још:  ВОЈСKА ЦРНЕ ГОРЕ У ПРИПРАВНОСТИ?! Припрема се за излазак на улице!
Срби као заветни народ једно су са Црквом Христовом, тако да Српску Цркву чини како Црквена јерархија тако исто и сав Српски народ. Од кукавичлука преко опортунизма и веровања да треба чекати повољније околности па до отворене издаје. Прво су направили компромисе по питању вере, а одмах је следило напуштање фронта одбране отачаства и државе. Ево једноставних тест питања.
Колико владика у Сабору СПЦ (већ смо прихватили као нормално партизанско правило да Сабор СПЦ чине само владике) се изјашњавају као Срби? Колико српских јереја има документа тзв. Републике Косова? Ево и једног питања за данашњи дан сећања на крајишки пораз, колико владика негира да је у НДХ побијено преко 1.000.000 Срба? Колико их негира да је у Јасеновачком систему убијено више од 800.000? Колико јереја, било виших било нижих отворено сме да каже на “дијалозима љубави” да су Римокатоличка јерархија и верници учествовали у свим злочинима против Срба? Или да ли макар смеју да им кажу да они за нас православне нису Црква већ да су јеретици? Прво се браћо у својој кући реше проблеми а не у туђој.
И немојте само да ми говорите да тиме што ћутите пред одговорима на ова питања чувате углед СПЦ!
Јесаул / Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=WyD6djk_nV0

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ко нас спрема за повратак из Олује?

  1. ХРВАТСКА ОЛУЈА-ПОГРОМ СРБА

    Данас је обележен у Приједору у Републици Српској погром Срба, којим је из Хрватске злочиначки протерано око 250.000 Срба и Српкиња са њихових огњишта и убијено пар хиљаде недужних. Овим се завршила недовршена сулуда и злочиначка идеја усташе Антета Павелића, а њу је обавио злочинац Фрањо Туђман, Титов официр. На ова злочиначка недела хрватских злочинаца евоцирали су догодовштине Додик и Вучић. Они су показали посебан пијетет према настрадалима и протеранима и хвала им на томе. Не поновило се нигде и никада на свету овом! Туџманову олују здушносу помогли САД и осталих НАТО злочинаца и кољача.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *