Одржан још један протест прозападне опозиције у Београду

1
београду, српске, круга

Протести у Београду (Фото: Весна Веизовић)

Одржан још један протест прозападне опозиције у Београду.

Припадници прозападне опозиције одржали су вечерас у Београду још један у низу протеста под називом “Србија против насиља”.

Прочитајте још:  Северна Србија бира Национално окупљање: Предата листа и за покрајинске изборе
Овог пута демонстранти су шетали од Народне скупштине, до Правног факултета, Министарства просвете, и на крају до Председништва.

На протесту су и овај пут били Мариника Тепић, Мирослав Алексић,Зоран Живковић, Александар Јовановић Ћута и остали.

Захтеви су као и раније смена чланова РЕМ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Одржан још један протест прозападне опозиције у Београду

  1. У суштини ово је скуп са мало или нимало идентитетских обележја. Имајући у виду ко је био на челу скупа то нимало није чудно јер њихов задатак и јесте брисање идентитетских обележја код дела грађана који су на овом скупу. У суштини овакви протести су прелазна фаза ка протестима да не кажем ка преузимању власти у Србији са идентитетским обележјима глобалистичке либералне ЛГБТ+ НАТО агенде. Ако та агенда превлада онда ето санкција Русији, ето пуног признања независног Косова*, ето ЛГБТ бракова, и слично из тог жанра.
    Такозвана проевропска опозиција коју предствљају персоне наведене у тексту и јесте са идентитетским обележјима глобалистичке либералне ЛГБТ+ НАТО агенде коју спроводе у Србији.
    Изгледа да је мало људи свесно шта се управо дешава а дешава се крупна промена идентитета код једне осетљиве групе грађана јер нереаговање група и појединаца који имају другачије виђење идентитета код Срба и у Србији ови грађани сматрају као њихово одустајање од српског идентитета ма какав оин био и легање/прихватање идентитета глобалистичке либералне ЛГБТ+ НАТО агенде коју спроводе такозване проазападне странке у Србији.
    У суштини јасно је да носиоци идентитета глобалистичке либералне ЛГБТ+ НАТО агенде у СРбији имају иницијативу а политичке групе које не деле њихове ставове то немо посматрају а у суштини потписују својим нереаговањем безусловну капитулацију носиоцима идентитета глобалистичке либералне ЛГБТ+ НАТО агенде у СРбији. Вероватно се ови смеју како им лако иде код наивних Срба и још наивнијих патриотских снага које се устручавају да промовишу свој српски идентитетз у вези теме овог скупа визуелно, вербално, покретом, …
    У суштини централна тема вербално изречена на овом протесту није стварна тема јер је стварна тема репозиционирање иидентитета учесника и промоција капитуалције патриотског блока.
    Моја сугестија је да се већ на следећем скупубез обзира на тему појаве појединци и представници патриотских група који ће промовисати идентитетска обележја српског народа.
    А има шта да се промовише. Догађаји који су пред нама у суштини су прилика да се реафирмишу идентитетске вредности код Срба као и оне групе и удружења које их афирмишу.
    Ако је идентитетско обележје и парола “Косово је Србија” треба га реафирмисати на скуповима пред нама. Ако је идентитетско обележје Срба ћирилица треба је реафирмисати тако да сви натписи буду на ћирилици. Ако погледамо јавни простор у нашим градовима он је вандализован масовном применом латинице а зна се да је коришћење латинице у јавном простору у Србији најмање непристојно а у суштини је увредљиво јер сведочи о окупацији и да су државни функционери окупациони намесници јер не смеју да кажу да је то вандализам а богме је и противзаконито у већем броју случајева.
    Ако је идентитетско обележје неки значајан датум из српске историје има смисла подсетити јавност на речени датум.
    Ако је идентитетско обележје код Срба Слава има смисла да се на скуповима пред нама појаве и иконе светаца који се код Срба славе.
    Ако је идентитетско обележје код Срба неки јунак из српске прошлости има смисла да се на скуповима појави његова слика или барем графика. Уосталом сваки Србин треба да буде поносан ако је у соби његове деце слика јунака или јунакиње из српске прошлости јер је то део нашег идентитета. Уосталом уместо промоције либералних глобалистичких антијунака треба промовисати јунаке којима су се поносиле генерације наших предака и којима се и ми поносимо. Мислим да је лепа идеја да се поводом почетка школске године свим ученицима основних школа поклони постер неког јунака из српске прошлости.
    Догађаји пред нама могу да буду вододелница за реафирмацију српског идентитета јер је и сам отпор нечему што није својствено нама део српског идентитета о чему говори очајнички покушај западних окупатора да нам исперу мозак западним либералним ЛГБТ+ вредностима пре него што геополитички догађаји на истоку Европе покажу да је Запад у суштини губитник у 21. веку.

    Да додам. Приближава се парада поноса и одређене НВО групе су добиле одређене задатке (грантове) да медијски припреме догађај а једна од припрема је чишћење јавног простора од неподобних порука у виду графита, билборда, итд. да се ЛГБТ+ гости а посебно гостиса Косова* и из Албаније не би осећали непријатно тим пре што се на тим локацијама очекује да их неформално прошетају. Медијски протор такође чисте и спотови и изјаве/саопштења амбасаде САД који у суштини диктаре задатке својим чаушима у српским медијима.
    А то је тек почетак јер треба идентитетски скувати српску жабу да она то не примети. Свака идентитетска реафирмација српског народа смета плановима либералних глобалиста и њихових плаћеничких јединица у форми НВО а богме смета и окупационим намесницима у власти Србије. Можемо очекивати да идентитетска обележја, идентитетски графити, идентитетски наступи и слично буду оскрнављени. Можемо очекивати да се поново интензивирају напади на СПЦ, на идентитетска обележја српског народа изношењем ставова (пљувања) да смо због њих затуцани, прљави и зли и да се не уклапамо у савремени ЛГБТ+ свет који нема алтернативу и слично из тог жанра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *