ВАЦИЋ O ДЕЛОВАЊУ НВО СЕКТОРА: Забранио би их све одрeда!

1
србији

Миша Вацић

У интервјуу за Правду председник Српске деснице Миша Вацић коментарисао је повећање интезитета деловања прозападног НВО сектора у Србији у последњих неколико месеци.

Про НАТО снаге у Србији, НВО и поједини аналитичари, су појачали активност последњих неколико месеци, шта је по вама разлог њихове кампање?

Разлог је притисак на Србију да се што пре определи у рату између Русије и Запада који се одвија у Украјини. Односно да стане на страну Украјине и престане бити неутрална, што би нама и као народу и као држави донело несагледиве последице.

Изгледа да Вучићев метод примиривања про НАТО снага кроз ухлебљивање у институције није решило проблем, стасала је нова генерација, како би решили проблем страних агентира у НВО сектору?

Једноставно. Забранио би их све одрeда!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Зашто у Србији нема више скупова подршке руској специјалној операцији?

Има. Погледајте само друштвене мреже. То што медији режимски и либерални о томе не говоре не значи да нема. Подршка постоји. Скупови се иначе тешко организују, чак и кад су неки озбиљни национални интереси у питању. Скупове у Србији углавном добро организују странци. Спонтани и лоше организовани скупови су доказ да иза њих не стоје странци.

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ВАЦИЋ O ДЕЛОВАЊУ НВО СЕКТОРА: Забранио би их све одрeда!

  1. У суштини оно што се у Србији зове НВО су агентурне мреже Запада. Те агентурне мреже су организационо формализоване као удружења да би лакше добијали новац и да би се брендирали код послодаваца.
    Радни налози су им грантови и ово њихово хитно, ничим изазвано, реаговање говори о процени САД да мора дасе реагује у неким сегментима јавности јер им се наративи распадају без обзира на количину пара које су уложене. Амбасадор САД има право да додели грантове до 5000 УСД по свом нахођењу и он је тако поступио. Исплата је иначе у готовини и те такозване НВО избегавају плаћање пореза Србији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *