Секулин дух из боце – Ноло Аџић – о новој партији: Поништићемо Темељни уговор!

0

Секулин дух из боце – Ноло Аџић – о новој партији: Поништићемо Темељни уговор!

Када су Стево Вучинић и Новак није доктор Аџић наговијестили формирање нове, дабоме, црногорске странке, свима нам је заголицана машта. Не због тога што ћемо спознати програмско опредијељење те најновије појаве над сулудом црногорском политичком небу – оно се дало наслутити, него због саме екипе која ће бити том приликом окупљена.

Прочитајте још:  Гаража испред Клиничког центра нема дозволу: Брутална дивља градња
У свом најновијем трупачком улијетању у јавност, Новак мастер Аџић није хтио јавности да одшкрини врата свог страначког рова, да не кажемо јазбине, али је подробније наговијестио шта ћемо све моћи да очекујемо када се екипа у потпуности организује и крене у „истрагу посрбица“.

Ево шта каже Новак – ко су они и шта планирају.

„Ми ћемо бити странка која ће окупљати црногорске државотворне патриоте и суверенисте свих нација и вјера, лојалних Црној Гори, оне којима Црна Гора није имовина него домовина и који нијесу спремни да раде за туђе интересе… Нећемо бити програмски ни дјеловањем националистичка партија, већ државотворна, национална, али то истовремено значи и вишенационална и вишевјерска…“, саопштио је Аџић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Анализирају сопствене коалиционе капацитете, Новак је саопштио да они политички субјекти који нијесу дјелом за ЕУ, НАТО вриједности, не могу бити њихови коалициони партнери.

„Они који нијесу за пуну интеграцију Црне Горе на Запад не могу нам бити партнери. Они који су филијале или промовенти политике која се кроји на неким другим адресама, најчешће у Београду и Москви не могу бити наши партнери. Не могу бити наши партнери они који би Црну Гору довели у статус добровољног ропства“.

Прочитајте још:  Частили ДПС најмање један посланички мандат: Нови играчи, стара подвала српском народу!
Аџић истиче да њихова весела политичка дружина нити у једном тренутку неће негирати постојање српског идентитета, нити ће бити радикална, националистичко или десничарског опредијељења, али ће, наравно – тражити поништење Темељног уговора.

„Тај уговор представља фалсификовање црногорске историје, представља повреду Устава и Црну Гору прави колонијом и уз то неовлашћено преписује црногорско културно историјско наслијеђе односно духовну баштину сакралног типа онима који никада нијесу били нити могу бити њени стварни власници“, закључио је Аџић у изјави, а коме би другоме, него Дарку Шуковићу.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *