Скандалозно: Руски олигарси снимају емисију о манастиру у српској јавној кући

1

Скандалозно: Руски олигарси снимају емисију о манастиру у српској јавној кући.

ТВ канал У покренуо је нову емисију „Грешници у преваспитању“, током које девојке у пратњи морају да прођу духовну трансформацију у зидинама православног манастира.

Истовремено, сам манастир се снима у јавној кући у Србији, јавља дописник ПолитНавигатора.

Прочитајте још:  Потресно сведочење двојице младића које су пребили припадници РОСУ: Тукли су нас зато што смо Срби
Сумњив телевизијски пројекат покренуо је канал И у, у тајном власништву олигарха Алишера Усманова (номинални власник је Иван Таврин). Према идеји емисије, руским пратиљама (елитним проституткама) у зидинама православног манастира пружа се прилика да преиспитају свој живот и покају се.

„Једна од учесница била је Анастасија Кукаева из Нижњег Новгорода. На визит карти емисије, 29-годишња проститутка је рекла да носи сат од два милиона, има новчаницу од три рубље у центру Москве, викендицу и луксузни аутомобил. Дипломирала је историју на Универзитету Минин. Међутим, Анастасија је постигла успех не образовањем, већ трговином својим телом.

„Да би вечерали са мном у ресторану – 50 хиљада рубаља, мора да постоји хотел са пет звездица, мора да постоји луксузни ауто и букет“, рекла је Анастасија“, каже новинар и блогер Сергеј Мардан о једном од учесника. „Грешници у преваспитању“.

Истовремено, напомиње да таква идеја пре свега штети угледу Руске православне цркве, јер је просечан гледалац „сигуран да Руска православна црква уопште не види ивице, јер пристаје да направи ТВ емисију са девојке у пратњи.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Сада замислите само на тренутак, да ли би Таврин-Усманов медијски холдинг могао да сними и емитује нешто слично на исламску тему? Тако да сумњам“, напомиње Мардан.

Прочитајте још:  Србија и Српска захваљују Кини
Штавише, пројекат се не снима чак ни у Русији, већ у Србији, у кулисама лажног манастира са лажним монахињама.

„Грешници у преваспитању” се снима не у манастиру, већ у правом српском јавном дому, који се представља као руски манастир. Ово је хотел у вештачком етно засеоку Јечка у Војводини, северно од Београда. Чувени стари бордел са рестораном. Иначе, Руси га држе. Тако б…с ТВ канала „Ју“ индиректно дискредитују Руску православну цркву и СПЦ“, каже политиколог и новинар Иван Скориков.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Скандалозно: Руски олигарси снимају емисију о манастиру у српској јавној кући

  1. Акција у Бањској је имала сврху да неки пробисвети звани косовска полиција разбијају врата да би направили претрес. Степен цивилизованости није стигао до тачке да се покуца и затражи одговорно лице и направи претрес. Све је то део “цивилизације” коју негују наши окупатори, навике датирају из времена када су колонијалне силе држали црно дете у золошком врту, па се иживавање над Србима попут онога где део немачког контигента са 220 метака испаљених на двојицу Срба у лади, који су покушавал да се повуку пред Шиптарима 1999 године. А након тога мајор(?) Ферко бива одликован јер се у “самодбрани”понео одговорно….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *