Спинови, лажи и заташкавање – Правосудни гамбит таблоида Н1 и Нове С

1

Ненад Стефановић

Случај о коме говоре таблоиди Н1 и Нове С десио се 2016. године када је тужилац Ненад Стефановић био заменик тужиоца у Трећем основном тужилаштву и није могао имати никакве везе са случајем који ови сателити таблоида Н1 и Нове С спомињу.

Иако је тужилац Ненад Стефановић на функцији главног јавног тужиоца свега нешто више од годину дана, напади на њега не престају. Поред бројних лажних оптужби које су изнесене на његов рачун, почевши од афере “лажних Лаура”, па до покушаја увлачења у случај “Бањска”, тужиоца Ненада Стефановића оптужују и за случајеве у којима није имао апсолутно никакав увид а који су се дешавали у тужилаштву за организовани криминал док је Стефановић у то време радио на месту заменика тужиоца у Трећем основном тужилаштву.

Новинари жутих таблоида Н1 и Нова С, незадовољни што се држао теме на конференцији за штампу поводом масовног убиства у случају Рибникар у намери да испоштује и жртве али и породице жртава и није желео да одговара на бесмислена питања новинара, сада преко својих сателита и спин мајстора за измишљање афера Маринике Тепић и Срђана Миливојевића, доводе Ненада Стефановића у везу са случајем Беливук.

Наиме, овај двојац наводи да је Ненад Стефановић лично заштитио полицијске иснпекторе који су уништили телефоне Александра Станковића. Случај о коме говоре десио се 2016. године када је тужилац Ненад Стефановић био заменик тужиоца у Трећем основном тужилаштву и није могао имати никакве везе са случајем који ови сателити таблоида Н1 и Нове С спомињу.

Прочитајте још:  Стефановић: Радим уз подршку Вучића

Повезивање њега са враћањем телефона убијеног Александра Станковића Салета мутавог, 2016. јасан је показатељ да је кампања медијског линча Главног тужиоца ВЈТ Ненада Стефановића у току. Може ли бити евидентније уколико се зна ко је у то време био надлежан за тај предмет институционално и лично.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Полазећи од тога да новинари ових таблоида, али и Мариника Тепић и Срђан Миливојевић немају, не само основно, него никакво знање о правосуђу, сматрају да исту количину незнања имају и сви остали грађани Србије и да је довољно само бацити лопту и негативан спин у јавност.

И да ће се временом око тужиоца који није чак ни део владајуће страначке структуре створити негативан вео, па ће самим тим бити и лакше смењив, односно да ће на његово место много лакше опет довести некога ко је љубитељ западних амбасада.

Оваквом манипилативном реториком, која више нема никакве везе са истином, Стефановић може бити оптужен од стране истих за било шта што се десило у било ком тужилаштву, не само годинама него деценијама уназад.

Громогласна тишина ових таблоида о тим чињеницама јасно указује да њима није стало до истине у тим случајевима, већ искључиво до интереса својих налогодаваца и наручилаца.

Оваква кампања таргетирања једне личности, може да укаже једино на то да се на овај начин прикривају и аболирају они који су заиста одговорни и који већ деценијама разарају српско правосуђе.

Прочитајте још:  Како је Хрватска спречила Србина да купи „Краш“

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Спинови, лажи и заташкавање – Правосудни гамбит таблоида Н1 и Нове С

  1. Ova Tepic aferusa je grdno zlo u srpskoj opoziciji. Zasto se ne ispita njen “slucaj”, od cega zivi, od koga dobija “poverljive” informacije, ko joj je momentalni gazda zna se, a i njegovo vreme i njegov nacin bogacenja nije bas bez mrlje- ne trba ici na njega lazima poput SNS podrepasa, dovoljne su neregularne stvari kojih je bilo kao kod svih zutih biznismena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *