Још једно понижење из ЕУ парламента за Србију: Захтев за изручење Радоичића, док се убице српске деце пуштају на слободу!

1

Милан Раодичић

Српска странка Заветници поручује да је резолуција Европског парламента, у којој се од Србије тражи да испоручи своје држављане судским органима самопроглашеног Косова, директна подршка окупаторском режиму Аљбина Куртија.

Оно што представља посебну провокацију јесте чињеница да ова резолуција долази у тренутку када суд лажне државе пушта на слободу Азема Куртаја, терористу тзв. КБС, који је пуцао на српску децу на Бадњи дан у Готовуши.

Европски парламент на овај начин шаље јасну поруку да је кампања прогона и етничког чишћења, коју над њима спроводи Приштина, потпуно легитимна и пожељна. Институције ЕУ још једном су показале да је њихова једина политика према Србији политика уцена и понижења и потврдиле да се од Београда очекује да погази свој Устав и призна тзв. Републику Косово за суседну и самосталну државу.

Напомињемо да поступак изручења постоји само између две признате земље и да би пристанак Београда на овај услов представљао испуњавање захтева пред непостојећом државом.

Српска странка Заветници најоштрије осуђује овакав однос и захтева гаранције од Владе Србије да ни под којим околностима неће дозволити изручење било ког свог држављанина албанским сепаратистима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Још једно понижење из ЕУ парламента за Србију: Захтев за изручење Радоичића, док се убице српске деце пуштају на слободу!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *