УВРЕДИЛА СРБИЈУ, САДА СЕ ИЗВИЊАВА: Словеначка шахисткиња тврди да се шалила

1
УВРЕДИЛА СРБИЈУ,

УВРЕДИЛА СРБИЈУ,

УВРЕДИЛА СРБИЈУ, САДА СЕ ИЗВИЊАВА: Словеначка шахисткиња тврди да се шалила.

Београд је диван град и Србија је наравно дивна земља, изјавила је Лаура Унук и иронично се извинила и тоалету који је раније коментарисала.

Словеначка шахисткиња Лаура Унук подигла је читав регион на ноге само једном објавом на Инстаграму. Због тога што је након повратка из Србије и Албаније “испрозивала” поменуте земље – речима да је сада “опет у цивилизацији” – изазвала је гнев.

Некадашња јуниорска светска шампионка је тај коментар упутила пре свега јер је остала шокирана тоалетима на аутобуској станици у Београду (популарним чучавцима) који су је оставили без текста.

Због ове објаве, за коју она каже да је била само шала, добила је много претећих коментара и зато је желела опет да се огласи и смири тензије:

“Само бих хтела да кажем још једну ствар, иако је ово потпуно апсурдна тема. Видим да су неки људи увређени, тако да бих желела да се извиним. Очигледно нисам хтела никога да повредим, јасно је да је то била шала. Београд је диван град и Србија је наравно дивна земља. Желела бих да се извиним и тоалету који је био на фотографији…- помало иронична је била Словенка.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Глас Јавности

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “УВРЕДИЛА СРБИЈУ, САДА СЕ ИЗВИЊАВА: Словеначка шахисткиња тврди да се шалила

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *