Додик: Срби никад нису били поданици странцима, па неће ни сада

1
додик

Срби су државотворан народ, држе до слободе и не могу да буду поданици странцима, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик.

“Нисмо били поданици ни Турцима, ни Аустроугарима ни Немцима, а нећемо бити ни овима који данас покушавају да нам наметну поданички однос”, написао је Додик на Инстаграму сумирајући протеклу седмицу.

У интервјуу за Телевизију К3 нагласио је да се у БиХ покушава задржати колонијална управа лажног и нелегитимног високог представника.

“Наравно да Република Српска не може да пристане да неко на тај начин управља нашом заједницом и нашим друштвом”, поручио је Додик.

Подсетио је да је током седмице присуствовао свечаности поводом отварања зграде Архитектонско-грађевинско-геодетског и Шумарског факултета Универзитета у Бањалуци, што јасно показује да је Српска реализовала још један успешан пројекат.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Том приликом поручио сам професорима и студентима да морају разумети данашње време у коме се води свакодневна борба за Републику Српску да бисмо будућим генерацијама оставили стабилну државу”, написао је Додик.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Додик: Срби никад нису били поданици странцима, па неће ни сада

  1. Заборавио си подаништво ј”U”гословенима и твојим шефовима Брозу а , пред рат , и Анти Марковићу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *