И Бечић показао своје “свјеже” лице па прети: КО СЕ БУДЕ ИГРАО ЧЛАНСТВОМ У НАТО НЕЋЕ ВРШИТИ ВЛАСТ

1
алекса бечић

алекса бечић(фото:Горан Срданов/Нова.рс)

И Бечић показао своје “свјеже” лице па прети: КО СЕ БУДЕ ИГРАО ЧЛАНСТВОМ У НАТО НЕЋЕ ВРШИТИ ВЛАСТ.

Прочитајте још:  ПРОВОКАЦИЈА! НАТО КРЕЋЕ НА РУСКЕ ГРАНИЦЕ НА ДАН КАД СУ НАЦИСТИ ПОКРЕНУЛИ ОПЕРАЦИЈУ БАРБАРОСА! Путин преко овог неће прећи!
Новоизабрани потпредседник Владе Црне Горе изјавио је, након ступања на дужност да се не може играти са чланством Црне Горе у НАТО и прозападним курсем државне политике.

“Ко год буде хтио да се игра са нашим евроатланстким путем, НАТО интеграцијама, европским интеграцијама, стопроцентно усклађености са спољном и безбједносном политиком ЕУ, са отпризнавањем држава, са прозападним курсом државе, тај неће вршити власт, јер власт није играчка. Ко чува споразум, тај чува и власт”, додао је Бечић.

Подсетимо, Алекса Бечић је каријеру започео у, тада просрпској Социјалистичкој народној партији (СНП ЦГ) где је био од 2005 до 2014. године када је основао Демократску Црну Гору. Важио је за “умереног” али никад се није изјашњавао да подржава прозападну и антисрпску политику, попут Здравка Кривокапића, Јакова Милатовића и многих других и он је, као што се може видети показао право лице тек након избора.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “И Бечић показао своје “свјеже” лице па прети: КО СЕ БУДЕ ИГРАО ЧЛАНСТВОМ У НАТО НЕЋЕ ВРШИТИ ВЛАСТ

  1. сам Бог је направио диван филтер, окупатора и квислинге , да од нас одвоји лење, неверне и похлепне. И да, наравно и блудне.
    Ми “преостали” само треба да сабрани се покажемо на светлу и видећемо да су наши непријатељи пси од сламе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *