Јовановић би да буде нови колонијални управник: Радници амбасаде САД у посети НДСС да дају инструкције!

0

Милош Јовановић лидер НДСС још није ни сео у владајући фотељу а већ је почео да прима инструкције од страних амбасада.

Наиме, како сазнајемо, рано јутрос просторије НДСС посетили су изасланици Кристофера Хила.

 

“Милош Јовановић лидер Новог ДССа и његов шеф кабинета Здравко Веселинов, састали су се у седишту странке са службеницима политичког одељења у Амабасади САД у Београду Тимоти Kроботом, Мерилин Мишел и Денисом Ибишбеговићем. Састанак са Американцима још није завршен а на врата странке покуцали су и Вилијам Хопкинсон, шеф политичког одељења у Амбасади Велике Британије у Београду, Џек Вотсон и Владан Аврамовић, службеници истог одељења”, рекли су из НДСС који су желели да остану анонимни.

Иначе, Јовановић је недавно најавио коалицију са Драганом Ђиласом уз изговор да је то једини начин да се сруши колонијална управа Кристофера Хила и оптужио Двери и Заветнике да руше јединство националног блока.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

На ове прозивке коалиција Национално окупљање тада је изјавила да је њихов примарни циљ очување суверенитета Србије а то се не може радити са проевропским странкама чији су циљеви признање независности Косова, санкције Русији и улазак Србије у НАТО.

За Јовановића међутим то није проблем, јер му циљ није смена власти да би ослободио Србију, већ да буде Вучић уместо Вучића.

 

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *