Вулин поднео оставку на место директора БИА

2

Александар Вулин (BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)

Александар Вулин поднео је данас неопозиву оставку на место директора Безбедносно информативне агенције.

Изјаву Александра Вулина преносимо у целости:

Председник Александар Вучић и Србија сусрећу се са претњама и уценама које се могу поредити само са аустро-угарским ултиматумом из 1914. године. Од нас се тражи да признамо Косово, да напустимо Републику Српску и да уводећи санкције Руској Федерацији престанемо бити суверена земља и нација. Уколико бисмо пристали да то и учинимо следећи захтев би био протеривање кинеских инвестиција, безусловна технолошка и економска зависност од Запада, као и наставак политичке и територијалне дезинтеграције Србије и прихватање западних вредности у којима нема места за традиционалну породицу и нацију, а на крају ни за социјалну правду.

САД и ЕУ траже моју главу као предуслов за неувођење санкција Србији. Нисам узрок уцена и притисака на Србију и Српски свет, али нећу да дозволим да будем повод за уцене и притиске на Србију и Српски свет. Зато подносим неопозиву оставку на место директора БИА.

Санкције које су уведене мени јесу доказ моје упорне борбе за јединство Срба, али увођење санкција Србији, за шта би се искористило моје даље руковођење БИА, биле би доказ моје себичности. Први показатељ исправности моје одлуке биће лицемерне изјаве функционера САД и ЕУ у којима ће се заклињати да нису ни хтели да нам уведу казне и санкције. Моја оставка неће променити политику САД и ЕУ према Србији, али ће успорити нове захтеве и уцене. Санкције Русији нису добили, српско признање Косова нису добили, али једну српску главу јесу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Украјина: Једна од окупираних области ускоро остаје без полицајаца

Одбијам да због било ког положаја постанем део антируске и антисрпске хистерије, да престанем да бринем о Републици Српској и њеном опстанку и да престанем да верујем у неминовност уједињења Срба и стварања Српског света, одбијам да одустанем од политике војне неутралности и братства са Русијом и Кином. Ово је мала победа САД и ЕУ, али и моја велика победа јер сам доказао да су Србија и српски народ вредни сваке жртве. Мала је моја жртва у односу на величину светиња које браним.

Захваљујем се председнику Вучићу на прилици да браним Србе и Србију и молим га да остане председник свих Срба, последњи слободни вођа у Европи, на понос свих Срба. Надам се да ћемо и у овим изборима заједно водити борбу за слободну Србију.

Живела Србија

Живела Република Српска

Живео Српски свет

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вулин поднео оставку на место директора БИА

  1. SAD I EU „TRAŽE“ VULINOVU GLAVU

    Direktor BIE podneo ostavku zbog sankcije SAD i EU nad njim. On je kvalifikovan za obavljanje funkcije direktora BIE, jer je pre toga bio ministar vojni, te ministar policije. S obzirom da je kompletan kadar za poverena mu funkcija, predlažem da mu se ne usvoji ostavka, već da ostane na čelu BIE, a sankcije nad njim vremenom će izbledeti. Drugo rešenje, ukoliko se prihvati ostavka Vulina, ima mesta u „Jovanjici“, jer je svojevremeno, kako se hvalio, radio tamo na poljoprivredi i eto mu spas. Bolje je da ode na Poljoprivredno dobro, ne zaslužuje da SAD i EU „uzmu“ lepu glavu, one ni su zaslužili to.

  2. A Jovanjica? Sta je Vulin radio tamo, da li je stitio postene policajce – naravno da nije?. Ne treba se brinuti za njega. Poput “koferceta” Dacica, “pukovnik” Vulin je bio na vaznim mestima u skoro svim vladama posle petooktobarske “revolucije”, a ima i mocnu tetku u Kanadi. Ako pobedi lider “ekonomskog tigra na Balkanu” na narednim izborima, Vulin ce najverovatnije postati general i stici ce slavnog Stepu Stepanovica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *