АМЕРИЧКИ ГЛОБАЛНИ ЕКСПЕРИМЕНТ: БИОЛОШКА ПРЕТЊА СЕ НАДВИЈА НАД ЦЕЛОМ ЕВРОАЗИЈОМ

0

Фото: Глобал Лоок Пресс/имагеБРОКЕР/Оливер Брандт

АМЕРИЧКИ ГЛОБАЛНИ ЕКСПЕРИМЕНТ: БИОЛОШКА ПРЕТЊА СЕ НАДВИЈА НАД ЦЕЛОМ ЕВРОАЗИЈОМ.

Амерички глобални експеримент откривен. Биолошка претња се надвија над читавом Евроазијом. Цео континент је постао објекат опасних експеримената, рекао је Александар Артамонов.

Како је недавно известио Игор Кирилов, начелник РЦБЗ трупа домаћих оружаних снага, америчке власти тренутно своја истраживања у вези са развојем биолошког наоружања са територије Украјине пребацују у друге државе.

Водитељка Царграда Елена Афонина разговарала је о овој претњи са војним и међународним експертом, специјалистом за војску НАТО-а Александром Артамоновим у емисији „Ми смо у току“ .

Прочитајте још:  КУДА ИДЕ АМЕРИКА: Од молитве богу Астека у школама до сатанистичких патика
Он је истакао да су Сједињене Државе успеле да распореде своје биолошке лабораторије, а већ их има на стотине широм света, али су оне више концентрисане око периметра Русије, на територији бившег Совјетског Савеза:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ту се пре свега истичу Украјина и Грузија. Али, нажалост, постоје и друге земље, на пример, у Централној Азији, које пристају на ово и, можда, не разумеју у потпуности на шта пристају. Не бих да упирем прстом у њих, јер су неки од њих чланови ОДКБ. Међутим, претња је очигледна, јер чак и антибиотици престају да делују.

Прочитајте још:  Скандал тресе америчке „Федералне резерве“: Други човек централне банке поднео оставку Бајдену
Саговорник је објаснио да је западни свет презасићен антибиотицима, па чак и тамошња стока добија одговарајућу храну, због чега се ове биолошке супстанце уздижу у ланцу исхране, завршавајући у људској исхрани:

Када покушају да нас лече неком врстом старозаветног пеницилина, испостави се да он на нас готово да нема ефекта, јер је наш организам на то навикао. Истовремено се развијају потпуно штетни патогени који дефинитивно неће реаговати ни на један антибиотик. САД се руководе чињеницом да их евроазијски континент не занима. За њих је ово пробни папир: можете написати било коју реч, па је бацити – ништа страшно, јер никаква инфекција неће стићи у Америку преко Атлантика. Барем тако мисле у Сједињеним Државама.

Од Украјине до Монголије

Прочитајте још:  Тако смо срећни, чекали смо вас! — Украјинци сусрели специјалне снаге Руске гарде
Раније је бивши официр америчке војске и војни експерт Станислав Крапивник у разговору за Царград рекао да се једна од западних биолошких лабораторија преселила из Украјине у Монголију.

Штавише, стручњаци који раде на овој локацији не губе време узалуд . Не тако давно руски научници су на граници са Монголијом пронашли две нове врсте крпеља, што је изузетно ретко. Ове инсекте носе слепи мишеви.

А једна врста ових крпеља носи кугу коју најчешће преносе буве и глодари. А друга врста носи грозницу Западног Нила. Ово је углавном суптропска болест која се преноси преко птица на комарце, а затим и на људе.

– истакао је саговорник Царград ТВ.

Прочитајте још:  Откривена још једна лажна информација: Америчког новинара није убила руска војска
Неминовно се поставља питање одакле је ова болест могла доћи код слепих мишева у Монголији, у сушној клими, нагласио је стручњак.

Ова лабораторија се преселила пре годину дана – и одједном се појављују две нове врсте крпеља и две нове врсте преноса болести које обични крпељи не преносе. Штавише, на нашој граници, практично у нашој земљи,

– резимирао је Рен.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *