Доказ да је Ђилас Вучићева опозиција

0
ЕКСПО

ВУчић и Ђилас

Кажу да сваки паметан политичар одмах након узимања власти прво себи обезбеди опозицију. Добро је то знао Александар Вучић и направио је себи опозицију која га чврсто држи на позицији већ душе од 12 година. 

У односу на Ђиласову екстремну десницу политика СНС делује као патриотска, иако је политика Александра Вучића пресликана политика Драгана Ђиласа. По потреби нападају једни друге, бране, а оне који покушају да се издвоје добацују између себе као пинг понг лоптицу.

И поред тога што је Милица Ђурђевић Стаменковски, председница Српске странке Заветници и носилац листа Националног окупљања више пута јасно ставила до знања да коалиција са Ђиласом и Мариником Тепић не долази у обзир, Вучићеви медији већ ко зна који пут покушавају да је демантују, и то ни мање ни више него преко Маринике Тепић.

У недавно гостовању Тепић је изјавила да је коалиција са колегама са десне стране могућа, међутим није прецизирала странке десне стране, али није ни демантовала да је у питању Српска странка Заветници. Са друге стране Заветници су ове наводе демантовали и навели да је разлог разлаза државотворне опозиције управо то што не желе ни у постизборне ни у предизборне договоре са коалицијом “Србија без насиља”, јер је за њих парола – да ови оду а да се они не врате, непромењива.

Ова парола, међутим, за Милоша Јовановића који је инсистирао на договору са прозападном коалицијом не важи, он је сам више пута поновио да не може да се држи тога и да ће за рушење Вучића ући у коло и са самим ђаволом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Нове мере за три града: Београд, Ниш и Ваљево највећа жаришта вируса корона

Међутим, Ђиласова љубимица није демантовала наводе о будућој коалицији, сасвим извесно по налогу свог шефа, који је свестан да власт не може узети сам али да ће коалиција “Србија против насиља” и СНС, помоћи обема странама, односно заједничком шефу у америчкој амабасади.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *