Ко је то нама љубоморан? Ђурђевић жестоко “спустила” Брнабићку

0
ђурђевић

Ђурђевић жестоко “спустила” Брнабићку

Сви режимски медији јуче су кренули у снажан покушај удара на листу Национално окупљање са тврдњом да ће та коалиција, коју чине Двери и Заветници, након избора ићи у коалицију са пробриселском опозицијом.

Као повод за овакве нападе искоришћена је изјава Маринике Тепић да би листа Србија против насиља након избора могла да прави договоре са странкама деснице јер се сви залажу за смену Вучића и да поштује Српску странку Заветнике. Иако бесмислена изјава имајући у виду да је Нацонално окупљање као главни услов за било какве постизборне договоре поставио одбацивање Француско – немачког плана који осим владајуће СНС и Србија против насиља здрушно подржава, напредњачки медији су ово искористили да нападну коалицију деснице.

Тумачећи изјаву Тепићке и реакцију СНС медија није искључено да је сама изјава и каснији напад унапред договорен покушај да се спусти рејтинг Националног окупљања које је по свим истраживањима водећа листа деснице.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У напад се, поред бројних функционера СНС-а, укључила и сама премијерка Ана Брнабић која је путем Твитера напала Двери и Заветнике.

“Ах, та љубав…. Ратко Ристић прошле изборе са Ћутом и Морамо, ове са Бошком и Заветницом. Добрица из Зелено-левог фронта некада био нео-наци скинхед. Њихов кандидат за градоначелника био на листи ДСС за Раковицу. Сада већ једни другима тепају “национална опозиција”. Лепота” – написала је Брнавић, али јој је председник Заветника Милица Ђурђевић Стаменковски убрзо иронично одговорила исмевајући девијантне склоности премијера Србије.

Прочитајте још:  Брнаба сама признала: Сви ће бити безбедни током Европрајда, Горан Милетић и ја смо прошли много тога заједно

“Ко је то нама љубоморан”, написала је Ђурђевић.

По свему судећи ово је заболело премијера па се није одговорила на овај “убод у срце”.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *