АЛЕКСИЋ ВРЕЂАО ПОЛИЦАЈЦЕ И ПРЕТИО ИМ ОТКАЗОМ Брука и срамота: Лицемерни Мики говори о борби против насиља а сам га спроводи?!

0
Алексић

Алексић (фото:Информер)

АЛЕКСИЋ ВРЕЂАО ПОЛИЦАЈЦЕ И ПРЕТИО ИМ ОТКАЗОМ Брука и срамота: Лицемерни Мики говори о борби против насиља а сам га спроводи?!

Прочитајте још:  Колувија: Додатно злу намеру видим што су по јавности блатили име моје фирме, назване по луци манастира Хиландар
Прекршајни суд у Трстенику, пре две године, осудио је Мирослава Алексића због вређања саобраћајног полицијског службеника.

Тужна је чињеница да је опозиција спала на такве гране да се за мир, толеранцију и Србију без насиља залажу они који иза себе имају позамашан материјал у свом досијеу и то ни мање ни више него због насиља.

Историја бешчашћа, лицемерја и цинизма српске опозиције која себе упорно назива демократском, чини се не би стала у десет томова књиге а камоли у неколико редака овог чланка.

Но, у сваком случају важно је напоменути да је клупко истине тек почело да се одмотава па јавност може стећи релевантну слику о онима који претендују да у будућности воде државу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ово су кандидати за новог патријарха: Сви хоће Јоаникија, Вучић има други план
Грађане би требало подсетити да је Прекршајни суд у Трстенику пре две године осудио Мирослава Алексића због вређања саобраћајног полицијског службеника, казнивши га новчано у износу од 50.000 динара.

Медији су својевремено пренели да је Алексића, тадашњег потпредседника Народне странке, зауставила саобраћајна полиција у оквиру редовне контроле, јер није имао везан сигурносни појас.

Алексић је тада, према писању медија, вређао полицајце, рекавши им да су “корумпирани”.

“Вас ћу све да очистим из Полицијске управе Трстеник” – рекао им је Алексић, а затим без одобрења полицијског службеника, изашао из аута, што му није било дозвољено.

Прочитајте још:  Полиција користи сузавац на демонстрантима у Паризу
Зачуђени грађани остали су неми пред салвом увреда које је Алексић тада изговорио честитим полицајцима који су притом, само извршавали своје редовне активности.

Тужно је и поражавајуће да људе који поштено зарађују за свој хлеб и што је најважније неретко, стављају свој живот испред других како би сви грађани без разлике били заштићени и сигурни, добијају овакве срамне квалификације. И још је тужније што је Алексић спреман и да запрети онима којима је опет његова лична безбедност на првом месту.

Данас опет, без имало срама, Алексић наставља да грађанима држи лекције о понашању, Србији без насиља, Србији са снажним институцијама, док на делу показује како поштује те исте институције.

Прочитајте још:  ПРОТЕСТОМ ПРОТИВ ПОЛИЦИЈЕ МАНИПУЛИШУ ЈАВНИМ МЊЕЊЕМ: ЛГБТ удружење параван за продају дроге!
Дакле, давно су пређене границе јефтиног политиканства – на српској опозиционој сцени сада је уведено насиље као кључно средство политичке борбе?!

Србија данас

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *