Понош, Мариника и Лутовац део хрватске шпијунске мреже!

2

POSLANIČKI IMUNITET JOJ KORISTI DA BESRAMNO LAŽE: Marinika Tepić na novom zadatku!

Понош, Мариника и Лутовац део хрватске шпијунске мреже!

Ово није нимало изненађујуће, с обзиром на то да српска опозиција, поготово либерална и прозападна има итекако добру сарадњу са Хрватском.

Прочитајте још:  ИДОЛ УСТАША Томпсон очајан, син (17) му доживео застој срца, боре му се за живот
На друштвеној мрежи Телеграм појавила су се имена сарадника протераног хрватског дипломате Хрвоја Шнајдер.

Како се наводи, Здравко Понош, Мариника Тепић и Зоран Лутовац често су се састајали са Шнајдером и са њим делили разне информације.

Осим њих, део исте мреже чинило је још опозиционих политичара и чланова разних невладиних организација.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како се испоставило, хрватски шпијун у почетку је био опрезан и није се одмах предао агресивном наступу и раду како не би био откривен.

Прочитајте још:  Вучић отворио пут за стварање велике Албаније од Крфа до Панчићевог врха (ВИДЕО)
Временом је ипак примећена његова нелегална активност, па је већ дуже време био на мерама српске службе. Како се у Србији закува(ва)ла политичка ситуација услед предизборне кампање, интензивирао је своје деловање и направио неке, по њега кобне потезе. Све је документовано.

Шнајдер је веома интензивно радио по нашој земљи и имао је велики буџет на располагању. Плаћао је и шаком и капом српске опозиционаре – опозиционо настројене активисте из политичких партија, НВО сектора, медија итд.

Ово није нимало изненађујуће, с обзиром на то да српска опозиција, поготово либерална и прозападна има итекако добру сарадњу са Хрватском, а током ове кампање су добили и озбиљну међско-политичку подршку из ,,лијепе њихове”.

Ова информација и не треба да чуди јер су представници Ђиласове опозиције транспарентни по питању аутошовинизма.

Тако да су им, верујемо, паре из Хрватске за пљување по Србији добро дошле да споје “лепо и корисно”, гледајући из њихове перспективе.

Усташки злочини за њу као да се нису десили

Прелетачица Мариника Тепић, потпредседница ССП-а залаже се за признавање лажне државе Косово, за увођење санкција Русији, а у више наврата је српски народ називала геноцидним.

За њу страдање Срба деведесетих небитно, али Сребреницу дефинише као геноцид!

Прочитајте још:  Нацизам у служби Запада. Балкан – Украјина. Чврсте паралеле
Осим што игнорише српска страдања и жртве током прошлог рата, тако јој није пало на памет да осуди усташке злочине за време Другог светског рата.

Сада је, чини се, јасно зашто се о свом народу на сва уста говори најгоре, а комшијски усташки злочини ни не спомињу.

Са хрватским држављанством хоће да води Србију

Прочитајте још:  ДА ЛИ ЈЕ ПРОЈЕКАТ "ДИАНА БУДИСАВЉЕВИЋ" ДЕО РЕВИЗИЈЕ XРВАТСКОГ ГЕНОЦИДА НАД СРБИМА У НДХ?
Странка „Србија центар“ чији је председник Здравко Понош дели исто мишљење о најважнијим темама у Србији. И он је за признавање тзв. Косова, увођење санкција Русији и за то да се Србија оптужи за геноцид у Сребреници.

Здравко Понош има хрватско држављанство које је тражио и добио од Хрватске, па је контакт са “земљаком” Хрвојем Шнајдером и те како логичан.

Прочитајте још:  ОН ЈЕ ИЗБЕГАО СУДБИНУ ИЗ ВИKЕНДИЦЕ СМРТИ: Деветог младића са забаве отерао један од настрадалих
Здравко Понош је био начелник Генералштаба у доба Бориса Тадића. Смењен је и отеран из војне службе, због тога што је исувише отворено радио за интересе САД и НАТО. Службе су забележиле Поношево обећање америчком сенатору (2006.) да ће састав војске смањити са 62.000 на 27.000 људи, и да ће затворити бројне касарне. Америчке дипломате су у депешама, које је објавио Викиликс, обелоданиле да у срцу реформе система одбране у Србији имају Поноша, човека који има став и оријентацију која је у складу са америчким интересима.

Хрватски медији су се од новембра 2021. до краја изборне кампање у априлу 2022., утркивали у подршци Поношу. Недељни број хрватског „Вечерњег листа“ (20.03.2022.) изнео је хвалоспеве у тексту под насловом „Генерал који жели срушити Вучића тулумарио је у загребачком Кулушићу”.

Хрватски портал „Дневно“ је објавио текст под насловом -„Оженио је Хрватицу, Србија се коначно буди!“. „Јутарњи лист“ је објавио текст под насловом „Опорбени адут против Вучића: Генерал ожењен Хрватицом“…

Приврженост Хрватској је неоспорна, стога ни његов контакт са амбасадором ове земље ни мало не чуди. Јер, није први пут да националне интересе земље у којој живи и којом ннеуспешно покушава годинама да завлада, врло здушно ставља на последње место.

Лутовац радио у корист независне Црне Горе

Зорана Лутовца на место председника ДС-а довео је лично Драган Ђилас.

Био је амбасадор СРЈ у Црној Гори где је радио у корист независности ове државе. Радећи увек против своје земље, и он се залаже за то да се Србија оптужи за геноцид у Сребреници, да се уведу санкције Русији и за признавање лажне ржаве Косово.

Прочитајте још:  Ања Филимовова: Дуга припрема и брза реализација-организација геноцида у Независној Држави Хрватској
Ниједна чињеница не чуди, и само служи да се послажу коцкице. Јер, ако је неко радио на томе да дође до распада земље чији је представник, зашто не би уско сарађивао са амбасадором Хрватске.

Шнајдер и његови хрватски компањони не само да су врбовали опозиционаре, него ау активно радили и на врбовању лица из владајућих структура. Покушавали су да врбују неке народне посланике, државне службенике, људе из безбедносних структура, чланове СНС-а за које су мислили да су лабилнији и да би зарад личног интереса могли да издају своју земљу, партију и председника Вучића.

Прочитајте још:  БРОЗ ЈЕ СРБЕ ЗАДУЖИВАО ЈЕДИНО ЗЛОЧИНИМА
Под контролом држе и велики део хрватске националне мањине у Србији, поготово политичке представнике хрватске мањине у Србији. Хрватски политички представници из Србије су се поводом овог случаја засад огласили тако што су ,,изразили забринутост због нових односа Србије и Хрватске”, без конкретнијих детаља.

24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Понош, Мариника и Лутовац део хрватске шпијунске мреже!

  1. Šnajder je placao parama NATO-a , a ne hrvatskim. Srbi iz Krajine izbeglice su pod prismotrom Hrvatske, jer su uzeli pasos i domovnicu. Izbeglice nikada nisu mnogo volele Srbiju, ali su ovde došli nevoljno. Gledali su uvek prema Zagrebu i tu tražili posao itd. Pogledajte slučaj pevaljke Prijovic kako se ponaša ili onog krojača sidaša Vidića kako je pričao kada je uzeo putovnicu i domovnicu Hrv. Izdaja Srb je dobro plaćen posao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *