Ђурђевић са завршне конвенције поручила: Немамо другу отаџбину, Србија нам је све и борићемо се за њу!

0

Милица Ђурђевић Стаменковски

„Добра земљо моја, лажу, ко те воли данас тај те воли јер зна да си наша мати! “

Дирљивим стиховима Милана Ракића окупљенима у МТС Дворани на завршној конвенцији Националног окупљања обратила се Милица Ђурђевић Стаменковски председница Српске странке Заветници и прва на листи Националног окупљања. Пред преко две хиљаде симпатизера, чланова и пријатеља Ђурђевић је поручила да Србија не само да неће стати, него ће устати из пепела и опет повратити сјај какав заслужује.

„Браћо и сестре, драги народе, 17. децембра се окупљамо, то је позив који не упућује странка нити појединац, то је позив који упућује отаџбина, и наша је обавеза да се тог дана окупимо! Оно што је за остале само крај још једне предизборне кампање, за нас је почетак великог националног окупљања,“ рекла је Ђурђевић и нагласила да идеја српског националног уједињења не умире, већ да вечно живи, а да је време васрксења коначно дошло и да је у складу са геополитичким приликама које кажу да је са нама Бог, а иза нас Русија.

Ђурђевић је поздравила и пријатеље из Немачке, Мађарске, Холандије и Словачке, са којима је претходно организовано полагање венаца на спомен обележју Милици Ракић као симболу НАТО жртава и додале да у читавој Европи јачају суверенистичке националне снаге и да Србија неће живети у трулој бриселској сенци.

Председница Српске странке Заветници је додала да је савез са Српским покретом Двери оличен у коалицији Национално окупљање у овом тренутку најјача национална снага и да без обзира на бројне медијске блокаде и ниске ударце , народ препознаје зов своје отаџбине.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Античке фреске и царски порцелан: Дани испоснице у Србији

„Страни емисари и њихове домаће испоставе, упорно нам говоре да се не осврћемо на прошлост и на историју. Зашто то не чине и они у њиховим земљама? Кажу нам нису то ваше битке! А него чије су? За кога су положили животе наши преци, ако не због нас, за кога су радили, градили, школовали се, подизали и себе и Србију, ако не због будућих поколења? Траже нам да не поштујемо сопствене битке, траже да водимо њихове, туђе, далеко од нашег дома и наше куће! Ми остајемо овде. Ми нисмо одустали, ми нећемо отићи. Јесмо и бићемо уз Србију у добру, а у злу још више“, рекла је носилац наглашавајући да Србија нема алтернативу.

Бошко Обрадовић је истакао да ће Национално окупљање бити нова Влада Републике Србије и представио осам тачака новог српског суверенизма за које гарантују да ће бити политика будуће Владе: Одбацивање француско-немачког ултиматума! Европа отаџбина – ДА, Бриселска ЕУ – НЕ! НЕ санкцијама Русији нити било коме другом! НЕ у НАТО! Кандидатура за БРИКС! Српске интеграције: Срби – сви и свуда! Економски и еколошки патриотизам! Суверена просветна, културна и медијска политика идентитета!

”Наш приоритет је очување светиње брака, породице и традиционалних вредности. Ја сам мушкарац, муж, отац, деда, Србин и Европљанин, ми смо потомци Светог Саве и Владике Николаја Велимировића, Тесле и Пупина, Надежде Петровић и Милунке Савић, ми смо из народа шампиона као што је Новак Ђоковић. Да се не повлачимо више већ изборимо против колонијалне управе, да се у нашој држави поново ми питамо и одлучујемо како ће изгледати наша просвета, култура и медији, а не неко са стране. Србија је закон!” – закључио је председник Српског покрета Двери.

Прочитајте још:  КИЛО МАЛИНА 400 ДИНАРА: Хладњачари већ почели да нуде прве цене за откуп овогодишњег рода

На скупу су говорили и Никола Вукелић, кандидат за народног посланика, Проф. др Часлав Копривица, Проф. др Ратко Ристић кандидат за градоначелника Београда испред коалиције Национално окупљање и Синиша Јевтић, херој са Кошара.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *