ДВА ДАНА ПРЕД ИЗБОРЕ СТИЖЕ КОНАЧНИ УЛТИМАТУМ ЕУ: Офанзива за распарчавање Србије

0
европским

Kоначну уцену – да Србија не може да постане чланица ЕУ нити да напредује на европском путу док не прихвати фактичко признање Kосова, Брисел ће по свему судећи уручити Београду у петак, два дана пред парламентарне изборе, пише Спутњик.

Према сазнањима западних медија, а зашто не бисмо вјеровали тим корифејима демократије и истине, Европски савет ће на самиту 14. и 15. децембра, никад постигнути Охридски споразум уврстити у поглавље 35 приступних преговора Србије.

Kад тај рогобатни, бирократски речник преведемо на српски добијемо јасну поруку ЕУ: Прихватамо Србију само као раскомадану!

Ултиматум у тишини

Значи, западни центри моћи, уручиће ултиматим Београду, баш у тренутку кад почне предизборна тишина у Србији. Непосредно пред отварање биралишта.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Брутално, неџентлменски, недипломатски, у тренутку расплета унутрашње политичке битке, ЕУ лидери ће покварено да досоле и да ударе свој лажни печат – окупационих владара.

Они практично хоће да кажу да ко год да победи на парламентарним изборима у Србији мораће пре свега да слуша њих и да испуњава њихове ултиматуме.

Београд ће и црно на бело да добије захтев да пристане одмах да Kосово постане чланица Уједињених нација како би Србија могла некад у будућности да постане чланица ЕУ.

Тотална офанзива

Западни НАТО господари крећу у тоталну офанзиву и поручују да ће нова влада, ко год је буде саставио, морати да обори коначно Србију на колена да би капитулирала.

Зато се шефици немачке дипломатије Аналени Бербок уопште не свиђа „националистичка“ кампања у Србији па би надреално, недопустиво и готово у стилу нациста 1941. у Београду, да прописује предизборне теме српским политичарима.

Прочитајте још:  Рама Србе каменом, Вучић њега хлебом

Због тога амбасадор САД у Београду Kристофер Хил не мирује, па готово сваки дан, као да је он у кампањи, шаље нервозне поруке да Србија зна шта јој је чинити на путу ка ЕУ, и да су санкције Русији и де факто признање независног Kосова једина светла будућност.

То је разлог што су се пробудили и Еди Рама и Реџеп Тајип Ердоган па недељу дана пре гласања у Србији, најављују велику помоћ ‘’Kосову’’ на путу међународног признања.

Јасно је, све ово је снажан и одлучују’ћи предизборни притисак прије свега на актуелну власт у Србији. Са друге стране, то је порука и свим осталим политичким актерима која гласи – имаћете нашу подршку, али знате шта вам је чинити.

Укратко, Србија ће за недељу дана да бира између:

Одбране Србије или капитулације

Чувања суверености или окупације

Одбране Kосова или безглавог пузања ка ЕУ

НАТО банана-републике или поносне и неутралне државе.

Јер, тај ултиматум ће Београд званично добити од Европске уније, сакривен под фамозном шифром – Поглавље 35.

Извор: sputnikportal.rs

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *