Вацић опет шокира: Град да плаћа лечење ЛГБТ особама у Москви и Техерану (ВИДЕО)

0
вацић

Миша Вацић

Миша Вацић, кандидат за градоначелника Београда и носилац листе “Да се војска на Косово врати” која се на гласачком листићу налази од бројем 8. каже да градска власт треба да обеззбеди новац за лечење ЛГБТ особа у иностранству.

“Када будем био градоначелник Београда нове градске власти ће свим особама ЛГБТ поопулације које желе добровољно да оду на клинике у Москви и техерану обезбедити средства за пут и лечење. Сматрам да су ЛГБТ особе најугроженија категорија јер им њихова држава њихово стање не признаје као болест”, објаснио је Вацић.

Он објашњава да не треба никог присиљавати на лечење али указује да је део ЛГБТ особа јако несрећан и пати због свог стања, а да у Србији не могу да добију медицинску помоћ за своје стање и да им треба помоћи. Вацић је подсетио да од ове године, указом председника Владира Путина, у руским болницама раде сексолози који помажу хомосексуалцима да излече своје стање.

Правда

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *