Ексклузивно: Доказ да је Ђилас тукао жену и таста пред дететом! Она све испричала у полицији!

1
ђилас, хил

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Ексклузивно: Доказ да је Ђилас тукао жену и таста пред дететом! Она све испричала у полицији!

Вођа НАТО опозиције у Србији, Драган Ђилас, без трунке срама слагао је, на тајкунској телевизији Нова С, да никада није напао супругу и таста пред дететом.

“Причају да сам украо 619 милиона, да сам тукао жену, децу и таста… Да сам не знам шта више радио… Булатовић је причао да сам љубио ћурана и ишао и даље од тога. Ја више стварно не знам шта ће више да смисле о мени” – рекао је Ђилас.

Ипак, како наш народ каже “ако лаже коза, не лаже рог”, тако да вођа НАТО опозиције може до сутра да прича како никада није тукао супругу и таста, али пријаве из полиције, које 24седам ексклузивно објављује, јасно кажу да то није истина.

Наиме, Ђилас, у низу својих агресивних иступа и бахатости има и пријаву за насиље над супругом Ивом, и њеним родитељима, о чему постоје полицијске службене белешке. Њега је бивша супруга оптужила да ју је 7. децембра 2014. године малтретирао и физички злостављао, и њу и њене родитеље Ружицу и Слободана Пелевића, и то пред трогодишњом ћерком Аном.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сукоб је настао због дадиље коју је отпустила.

Инцидент се десио у стану на Врачару, а у то време, иако развод није био окончан, њих двоје нису живели заједно.

“Драган је, као што је и био договор, узео нашу ћерку око 18 часова, а затим ме је око 18.10 из кола, док је још возио нашу ћерку, позвао на мобилни телефон и почео да виче на мене зашто сам отпустила дадиљу и да ми прети да ће ми на суду одузети децу. Око 21 сат, кад је вратио ћеркицу кући, ја сам рекла Драгану да ми више не прети како ће ми одузети децу, да не виче на мене и да ме не вређа и да бисмо ми исто тако могли њега да вређамо, али то не чинимо” – рекла је Ива инспекторима, када је пријавила насиље.

Прочитајте још:  Ђилас хвалио Куртија, Коштуница га ослободио из затвора
У све се, према Ивиним речима, умешала њена Мајка Ружица, која га је замолила да их не вређа, а он је, како тврди Ива, насрнуо на њу. Како би заштитила мајку, поставила се између њих, а Ђилас је, како је тврдила у полицији, зграбио за руке и прибио уза зид.

Како је и Ивин отац био у стану, и чуо галаму, дошао је из суседне собе и видео хаос. Покушао је да заштити Иву, али је Ђилас насрнуо и на њега.

“Тада је Драган оборио мог оца и песницом му задао ударац у пределу главе, и то све пред нашом ћерком Аном. Наставили су да се рву по поду, ја и мајка покушавале смо да их раздвојимо, а онда сам истрчала на ходник зграде и позвонила код комшија како би нам помогли, али нико није отварао врата. Драган је тада изашао из стана и, док је силазио, чула сам како неком каже да позове полицију” – испричала је полицајцима.

Прочитајте још:  Испливали докази: Вучић одобрио Рио Тинту да отвори рудник у марту 2022. године!
Током исказа у полицији Ива Ђилас је признала да ово није био први пут да трпи насиље од свог тадашњег супруга:

“Психички ме је малтретирао, то јест вршио тортуру нада мном док сам била трудна, дете је рођено превремено и са срчаном маном, има озбиљну аритмију. Такође, да нагласим да је за време моје трудноће Драган био са другом женом и за време док сам била трудна и док ме је малтретирао била сам код својих родитеља, а ниједном ме није позвао да пита како сам” – наводи Ива у исказу.

“Пре месец дана ми је претио тако што ми је рекао: “Одрубићу ти главу”. Ја све ово нисам пријављивала, али сада сам након свега веома забринута за своју безбедност, као и безбедност родитеља и деце” – казала је Ива.

Лидер НАТО опозиције нема очигледно никакав проблем да лаже грађане и то јавно на телевизији, упркос чињеницама и доказима.

Ово што је урадио својој супрузи, и својим најближима осликава само његову природу које су свесни сви грађани.

Више од свега је била свесна, нажалост, његова супруга.

24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ексклузивно: Доказ да је Ђилас тукао жену и таста пред дететом! Она све испричала у полицији!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *