Несторовић: Могућа подршка СНС-у и СПС-у у Београду, нисмо опозиција свему!

1

Ми - Глас из народа (Фото: Antonio Ahel/ATAImages)

Сачекаћемо коначне резултате, не бисмо ишли ни са ким у коалицију, јер смо се тако на почетку договорили, изјавио је Бранимир Несторовић, носилац листе “МИ – Глас из народа”.

Он је за “Новости” рекао да ће се њих 11 оснивача покрета ових дана састати и гласати.

“Па ћемо да видимо да ли да будемо мањинска подршка СНС и СПС за неке конкретне предлоге. Ми јесмо опозиција, али нисмо опозиција свему”, рекао је Несторовић.

Појашњава да, уколико би у градској скупштини било добрих предлога или ако би се у републичком парламенту гласало за Резолуцију о КиМ која је у интересу државе, наравно да би то подржали.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Ушли смо у ову причу јер желимо да очувамо интегритет Србије, а не због новца. Пара немамо, а сви смо остварени људи. Ми смо одлична удавача, јер ништа не тражимо”, каже Несторовић.

Први пут је открио да су их на разговоре, још током изборне ноћи, позвали и председник Александар Вучић и градоначелник Александар Шапић.

Оно што је сигурно, каже популарни пулмолог, је да он и његови саборци из покрета “Ми – глас из народа” сигурно неће бити ни у каквој коалицији и договору са “Србијом против насиља”.

“Видите шта раде сада после избора, као да праве атмосферу Мајдана – каже доктор Несторовић.

“Драган Ђилас и његова Странка слободе и правде су направили добар фазон, нису изашли самостално на изборе јер немају никакву подршку. Него су искористили оне трагедије у мају, узели су назив тадашњих протеста и окупили друге странке. Имали су добар маркетинг и боље су прошли овако на изборима него да су ишли сами. Онда су лансирали Проглас, што је исто то. Са њима немамо о чему да разговарамо”, изричит је Несторовић.

Прочитајте још:  Бивши министар спољних послова Украјине: „Само капитулација. Путин чека судбину Милошевића

Да је коалиција напредњака, социјалиста и Несторовићевог покрета најреалнија за формирање већине у Београду, сматрају и саговорници “Новости”, Бојан Клачар из ЦеСид-а и Дејан Милетић, директор Центра за проучавање глобализације.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Несторовић: Могућа подршка СНС-у и СПС-у у Београду, нисмо опозиција свему!

  1. Несторовић се понаша по правилу које је пре шездесетак година поставио онај Лала, мој прастари знанац:
    ОН МОЖДА НЕ ЗНА ШТА НЕЋЕ, АЛ’ ЗАТО НЕ ЗНА ШТА ‘ОЋЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *