О Хилу нико други, него баш Мира и баш сад

1
хил

Кристофер Хил

О Хилу нико други, него баш Мира Адања Полак и баш сад

Отац му је био дипломата у Београду те је због тога и сам део свог детињства провео ту. Кад је одрастао, Београду се за гостопримство одужио у више наврата, у Рамбујеу у фебруару 1999. заговарао бомбардовање, учествовао у операцији Рачак, друговао са шиптарским терористима и стигао да нас понизи и нанесе зло кад год је могао. Кристофер Хил.

Чинећи све то и понижавајући нас и данас, заслужио је да на РТС2 управо буде емитована емисија Мире Адање-Полак чији гости су били Хил и његова супруга. Госпођа Адања-Полак је више пута јасно рекла да покушава да нам кроз овај интервју представи сјајног дипломату и великог познаваоца Балкана. У очајно дугој секвенци непријатној за слушање у ове празничне дане, госпођа Кристофера Хила на типично стерилан амерички начин коме ни сама не верује, покушала је да нас убеди у изузетност њеног мужа, да не зна човек помислио би да је у питању некакав упреподобљени геније.

Нити једном госпођа Адања-Полак није питала Хила како се осећа у Србији знајући колико је непожељан нити је рекла да је Кристофер Хил једна омражена личност, persona non grata, неко кога више од 90% становника Србије не жели да види у својој земљи, неко за кога већина нас сматра да би требало да одговара за своја недела према Србима.

Све то на „нашој“ државној телевизији усред празника. Да не знате да је Кристофер Хил колонијални управник Србије, гледајући ову емисију могли бисте помислите да је у питању престолонаследник, какав управник, мало је то за изузетност који виде само његове пудлице и додуше, сада и госпођа Адања-Полак.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Западне обавештајне службе извеле акцију „Олуја” користећи хрватску војску

Након ове емисије, мој почасни круг мрског полусвета се проширио за још једну особу.

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “О Хилу нико други, него баш Мира и баш сад

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *