Осми протест коалиције СПН испред РИК-а

0

Осми протест коалиције СПН испред РИК-а.

Присталице коалиције “Србија против насиља” окупиле су се вечерас поново испред зграде Републичке изборне комисије, а саобраћај у Улици краља Милана је блокиран.
Прочитајте још:  Зашто је баш Врачар одабран као место подизања Храма Светог Саве
Они траже поништавања избора на свим нивоима.
Студенти који су раније протестовали испред Министарства државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) и Владе Србије и који су блокирали Улице кнеза Милоша, Немањине, Бирчанинове и зграде министарства, придружили су се опозицији испред РИК-а.
Они су тражили да им се омогући увид у бирачки списак, а најавили су и да ће представници студената вечерас поднети нови захтев у коме ће од свих локалних самоуправа тражити да им омогуће увид у бирачке спискове и да ће им дати рок до среде у подне, а онда ће, као су рекли, подићи лествицу блокада на виши ниво и то широм Србије.
Прочитајте још:  Америка и ЕУ поздравиле гласање Србије у УН
Министарство државне управе и локалне самоуправе саопштило је данас да је јединствени бирачки списак једна од најажурнијих евиденција у Републици Србији и да никад није био уређенији и да су тврдње о постојању тзв. “фантомских бирача” апсолутно неистините и паушалне.
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=c4YKXl2Y8mI

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *