ДАЧИЋ: Направили смо договор о сарадњи са СНС

0
Дачић

Дачић (Фото: Јутјуб)

ДАЧИЋ: Направили смо договор о сарадњи са СНС.

Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да је та странка направила договор о сарадњи са Српском напредном странком (СНС) још пре избора, а да “никакве сплетке и нечија злурада очекивања да ће се разићи ту не помажу”.

„Ми имамо СНС и председника Вучића као стратешке и главне партнере у вођењу политике која је најбоља за Србију. То смо рекли и пре избора, говоримо и данас“, рекао је Дачић.

Прочитајте још:  Отворено писмо руске амбасаде у Србији уреднику Блица
Додао је да ће руководства те две странке имати разговоре око конституисања скупштинске већине, а после тога и око Владе Србије, када ће се водити разговори о конкретним ресорима.

„Увек смо до сада тако радили и увек смо имали добар споразум, који је резултирао ефикасним радом парламента и владе“, казао је Дачић.

Упитан о могућности оставке на чело СПС, казао је да није задовољан изборним резултатима и да је „искрено и озбиљно“ у изборној ноћи изразио своју одговорност.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  АКО НЕ НОСИТЕ МАСКУ, МОЖЕТЕ ЗАВРШИТИ У ЗАТВОРУ! Србија је увела ново правило, погледајте све детаље
Дачић је оценио да грађани који чине бирачко тело СПС по заслузи „награђује, али и кажњава“, а да је на његовој странци да исправно схвати поруку бирача и поштује је.

Глас јавности

Бонус видео

 

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *