Кад другосрбијанци и монтенегрини стану у одбрану Северине, то изгледа овако

1

(фото:Инстаграм)

Кад другосрбијанци и монтенегрини стану у одбрану Северине, то изгледа овако.

Северинина порука фановима из Црне Горе да, јелте, чувају Црну Гору, послужила је као материјал, прије свега, за мим сцену и разбрибригу за кориснике друштвених мрежа.

Прочитајте још:  Србине знаш ли како, зашто и на који начин славиш ”најлуђу ноћ”
Међутим, да је ствар посве озбиљна, потрудила се редакција другосрбијанског гласила „Данас“, која је понудула на коментар изјаву хрватске старлете.

Један од првих који је пружио „Данасу“ своје цијењено мишљење јесте Љубо Филиповић који је рекао да би се „цијела прича око реакције на Северинину изјаву у Србији могла описати једном ријечју – хистерија“.

Љубо је отишао даље, па је рекао да, уколико анализирамо опширније цијели случај, онда је у питању „националистичка хистерија инспирисана писањем режимских таблоида који су увијек гладни непријатеља’.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„А производња непријатеља против којег ће се хомогенизовати нација је златни метод пропаганде сваке аутократије па и Вучићеве“, каже и додаје да је Северина једна од честих мета српске режимске пропаганде.

„Њени се ставови и поруке као ова око Црне Горе или она о геноциду у Сребреници увијек изврћу и погрешно преносе са циљем антагонизације“, мудро примећује Филиповић.

Прочитајте још:  Вапај радника „Фијат пластика“ већ годину дана нико не чује
Његов сапатник из политичке организације Глас – Д Војс, Немања Милошевић, такође је прогоорио за Данас, истичући  да је невјероватно како су се дежурни браниоци „србства“ јавили да бране „србски свет од једне певачице“, која, како каже, није поменула ни Србију ни Србе.

Милошевић се софистички пита да ли „то значи да се свеколико српство уплашило да је Северина разоткрила план „узимања“ Црне Горе?“

Још је невјероватнија патологија, сматра Милошевић, српског друштва да реагује на тобожње нападе на „српски народ и државу“ на помен друге државе у региону.

„Непризнавање црногорске нације и црногорске државе, сталне претње отцепљењем Републике Српске, терористички упад у Бањску нас полако враћају у „срећне“ деведесете, поново постајемо реметилачки фактор у региону. И да будемо без заблуда, то је Вучићев и Вулинов пројекат, наставак радикалске идеје о Великој Србији, верзија за 21. век“, каже он.

Милошевић додаје да је неопходно да српско друштво то препозна и снажно одбаци такве идеје и пројекте.

„Но, бојим се да за тако нешто не постоји довољно воље ни свести“, каже Милошевић.

На крају, српски народ је испљувао адвокат Оленик, више познат као надничар Мила Ђукановића.

Прочитајте још:  Списак прекршаја због којих ће се одузимати возила
И он је за Данас рекао да је најнормалније да се у сред Црне Горе поручи Црногорцима да чувају своју државу.

„Сви који су на било који други начин реаговали, показују своје националистичке и ектремистичке аспирације на штету Црне Горе“, закључује Оленик.

Ова гомила очаја и агонија у којој се налази однарођена група плаћеника коју је окупила – увијек жедна српске пропасти – редакција „Данаса“, до те мјере је комична, да не завријеђује било какав озбиљан коментар.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Кад другосрбијанци и монтенегрини стану у одбрану Северине, то изгледа овако

  1. Crveni Danas plaćen od Sorosa podržava glupu drolju – bez iznenađenja. Nažalost, oni ciganski bednici Kojić i Popović su je ovde instalirlrali, i njih je opljačkala na kraju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *