Руски војници са фронта послали поруку мигрантима у Русији: Све видимо, све памтимо, а када победа дође – све ћемо вратити (ВИДЕО)

2

Криза са мигрантима у Русији попримила је много веће размере него што се о томе у званичним медијима говори. Руски народ је бесан, и на локалне функционере али и на оне који доносе и спроводе законе, према коме су они за руске законе постали малтене недодирљиви.

Свесни такве ситуације, мигранти са Блиског истока и Азије не либе се да крше закон на сваком кораку, те су тако туче, крађе и напади на мештане широм Русије постали свакодневница.

Недавни случај где су двојица малолетних дечака миграната заједно са својом мајком пребили девојчицу, која је завршила на неурохирургији изазвао је поплаву коментара, не само обичних становника већ и посланика Руске Думе који све чешће почињу отворено да причају о овом проблему.

Тако је и новинар, заменик Московске градске думе Андреј Медведев пун гнева писао о овом случају на свом Твитер каналу:

“Ма хајде. ја плачем од радости. Желим да питам: да ли тамо уопште, у Свердловској области, постоји моћ? Неко непознато лице, вођа неке дијаспоре, изјављује да неће штитити младе хулигане, а то није чињеница. Чини ми се да је очигледно да су обрисали ноге о целом државном систему. Шта је ово – дијаспора? Огранак власти, парламент у сенци, субјект оперативно-обавештајне делатности? Ко је вођа дијаспоре, шта одлучује да ли ће се мешати неке мутне структуре или не? Држава која свакоме даје монопол на власт, насиље и спровођење закона је осуђена на пропаст. Ово је историјска и научна чињеница.”

Случај са девојчицом је само један у низу оних који су се десили током новогодишње ноћи. Још веће незадовољство иазвао је напад миграната на борце СВО и њихове супруге. Случај је такође заташкан, јер су мигранти малолетни. Ипак одговор држави није изостао и то од стране руских војника који су на фронту.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Драги гледаоци Бајден је појео целу вечеру а сада иде да спава!

Снимак војника са фронта постао је виралан, на њему војници шаљу три упозорење. Једно је за агенције које доносе законе о мигрантима, друго за локалне функционере и руски државни врх,  а трећи најважнији самим мигрантима:

“Иако смо на фронту ми све видимо, све памтимо, а када победа дође – све ћемо вратити.”

Весна Веизовић / Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Руски војници са фронта послали поруку мигрантима у Русији: Све видимо, све памтимо, а када победа дође – све ћемо вратити (ВИДЕО)

  1. Нису само Срби продане душе, из приложеног се види да су и Руси продане душе. Да су војници са фронта паметни, они би прво побили ткзв надлежне структуре које за новац доводе мигранте а онда би осули рафале по мигрантима без обзира на старост. Благо Русима они бар имају начина да их се реше али ми…ми смо начисто пропали. 15000 еврића по глави мигранта!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *