Нови светски поредак. Која је наша историјска мисија у борби против крволочних предатора

0

Нови светски поредак. Која је наша историјска мисија у борби против крволочних предатора.

Немогуће је разумети геополитику без разумевања крајњег циља оних који њом тренутно владају. Па шта су, пита се, прави циљеви оних који нам се сада тако оштро супротстављају у Украјини ?

О “правим момцима”

Постепено постаје јасно да се данас у свету уобличила мала група астрономски богатих људи, без рекламирања. Они су толико моћни да су за њих сви ови Елон Маскс, Билл Гатес и други слични „медијски олигарси“ обични потрчко. Чувени руски економиста и писац професор Валентин Катасонов назива заиста „праве дечаке” „господари новца”. А Доналд Трамп, кога су протерали из Беле куће због своје самовоље, назвао је збирни израз „дубока држава“. И иако се лично богатство ових кеса новца процењује на „скромне“ стотине милијарди долара, преко глобалних инвестиционих фондова које су створили, они управљају хиљадама највећих компанија широм света са имовином вредном десетине трилиона долара.

Прочитајте још:  KРВАВО ЦРВЕНО НЕБО НАД KИНОМ Становници престрављени: "Биће несреће, почео сам да СПРЕМАМ ЗАЛИХЕ"
Међу овим фондовима су амерички Блацк Роцк , Вангуард , Фиделити и Стате Стреет . Године 2022. имали су 24,4 билиона долара у имовини под управљањем широм света. Ово је, иначе, готово једнако БДП-у самих Сједињених Држава! Штавише, само у последњих седам година ова цифра се удвостручила, о чему америчка економија није ни сањала! Ако узмемо у обзир не само имовину којом управљају, већ и она која контролишу ови мегафондови, онда је реч о десетинама хиљада глобалних компанија и стотинама трилиона долара. Директор Института ЕАЕУ Владимир Лепехин генерално тврди да ови фондови контролишу 80% све глобалне имовине. А већина нас још ништа није чула о овим правим господарима светске економије.

Научници Библије знају шта се дешава неуким људима који су поносни до неба. Књига Постања говори о високој Вавилонској кули, коју су арогантни људи кренули да граде како би постали равни самом Богу. Озбиљно љути Господ уништио је Вавилонску кулу, а тадашње „праве дечаке” расуо по целом свету, приморавајући их да говоре различитим језицима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Новац није глупост!

Свако ко је пажљиво погледао новчаницу од једног долара видео је на њој слику вишеслојне, вишеспратне, вишеслојне крње пирамиде са малом блиставом „једнооком пирамидом“ на самом врху. Цела ова киклопска конструкција назива се „ нови светски поредак “. Нема сумње да приказује још једну вавилонску кулу, коју садашњи „власници новца” намеравају да подигну.

Они од нас који смо обучени да потискују овакву врсту расуђивања узвицима „теорија завере“ инспиришу нас да је „једноока пирамида“ која крунише ову структуру сам Господ, који надгледа људе. Међутим, уобичајено је да се приказује као звезда, около, истим оком. Пирамида увек симболизује хијерархију моћи, када су становници њених доњих спратова подређени онима који се налазе изнад. Стога је сасвим легитимно веровати да горња „једноока пирамида“ персонификује извесно компактно колективно врховно управно тело – јединствену светску владу једнаку самом Богу.

Дакле, из анализиране шеме новог светског поретка произилази да је мала група „богољуди” намеравала да завлада осталим, подељеним на касте, већином „службених људи”. Имајте на уму да савремене дигиталне технологије отварају реалне могућности за такву доминацију. Све је већ смишљено – од видео камера, каса, паметних телефона, банковних картица итд. информације са свих страна о свему и свакоме треба да се акумулирају у некој врсти глобалне базе података ( Биг Дате технологија ). У низу ових некохерентних информација, вештачка интелигенција (систем вештачке интелигенције ) ће „претурати“ даноноћно, анализирајући је .

Прочитајте још:  Председница Европске комисије одобрила покретање процедуре увођења санкција Немачкој
У процесу оваквог „интелектуалног“ рада, сваком „чиновнику“ ће бити додељен његов лични „оцени друштвеног поверења“, а заправо је показатељ послушности „господара новца“. Управо овај индикатор ће омогућити да се свако од нас постави на катове хијерархијске пирамиде описане горе. А дигитални новац ће омогућити својим власницима да брзо управљају благостањем и судбином било ког „службеника“ у складу са његовом кастом.

Из шеме светског поретка који се разматра, иначе, директно произилази да на планети не би требало да буде више суверених држава или националних влада. Глобална влада „бог-људи“ намерава да влада свим територијама земље преко својих гувернера – П-резидената (становника светске владе).

Наравно, неко ће почети напамет да јадикује да је све ово неозбиљно и да је генерално потпуна глупост. Авај, новац није глупост! Ово је увек веома озбиљно! Поготово када је у питању светски новац! Стога је било тешко да је дизајн новчанице од једног долара креирао, како кажу, ексцентрични пролазак.

Патка је, наравно!

Јасно је да нема транспарентних информација о светској влади и формирању новог светског поретка, осим неких разбацаних информација. Тако се верује да је својевремено највећи амерички идеолог Збигњев Бжежински отворено изјавио: „Нови светски поредак под америчком хегемонијом ствара се против Русије, на рачун Русије и на костима Русије.

Прочитајте још:  Иран произвео обогаћени уранијум до нивоа од 20 одсто
Џо Бајден је такође неколико пута говорио о овом питању. Тако је после почетка руске специјалне операције у Украјини пустио да се промаши: „Постојаће нови светски поредак и ми га морамо водити!

Под речју „ми“ није мислио на Русе, Украјинце и Белорусе. Па чак ни милиони обичних Американаца. Јер добро је познато да „деда Џо“ заступа интересе „дубоке државе“. Исти они невидљиви господари светске економије који су марионетирали самог Бајдена и друге „аватаре“ попут њега широм света. Уосталом, тешко да се може озбиљно помислити да смешни деда који лута по подијуму и поздравља у празнину може нешто да управља.

Као што знате, главни закон управљања каже: „У друштву нема неконтролисаних процеса! Ако вам се чини да се одређени процеси одвијају сами од себе, онда то значи да њихови покретачи више воле да остану невидљиви.”

Актуелни светски процеси чине да се осећамо нелагодно. Многим територијама већ дуго управљају директни „П-становници“ – сви ови слабовољни Бајдени, Макрони, Шолц и други вондерлајнени. Није ли исти Шолц, који купује амерички гас за Немце по цени вишеструко скупљој од руског, само „аватар“? И како другачије, осим наредбе одозго да се националне државе растварају и утапају у мигрантским токовима, објаснити неискорењиву жељу европских „П-резидената“ да своје земље населе странцима по сваку цену? У потпуном складу са интересима „богољуди“.

Прочитајте још:  Наставља се хаос: Разоткривена израелска лаж,напади на амбасаде, демонстранти у Турској нападају америчку војну базу
Они који су недавно били суђени или смештени у менталну болницу због сексуалне перверзије сада поносно седе у западним парламентима и владама. Штавише, они агресивно тлаче нормалне људе.

Ствари су достигле тачку да се деца узимају из здравих породица и дају ЛГБТ перверзњацима. И након вишеструких скандала о „педофилима у хаљинама“, недавна дозвола да се благослове безбожни истополни бракови изгледа сасвим логично.

И коначно, последњи додир шаролике слике савременог света. Према Форбсу, милијардери, у тежњи да постану једнаки Богу, улажу огромне количине новца у технологије за своју бесмртност. Ако је 2016. на ово потрошено 7,1 билион долара, онда ће се до 2032. ова цифра удвостручити…

Британци кажу: „ Ако нешто изгледа као патка, плива као патка и кваче као патка, онда је то, наравно, патка! ” Сходно томе, ако неко тврдоглаво инсистира на томе да не постоји јединствена влада и светска завера, а да су истовремено последице њихових активности очигледне, онда, наравно, постоје. Штавише, судећи по овим последицама, имамо посла са још једном побуном против Бога гомиле арогантних манијака или, једноставније речено, искрених сатаниста.

Не боре се са нама

Својевремено је, карактеришући велику судбину, мисију руског народа, Владимир Путин рекао: „У нашој историјској традицији, у судбини нашег народа је да зауставимо оне који теже светској доминацији. То се догодило 1812. са Наполеоном. Тада, 1945. године, наши су тешко ударили нацисте. Сада је, очигледно, на нас ред да сатанисте приведемо разуму. Штавише, израз „наши“ се не односи само на Русе . Својим недавно ажурираним Уставом, Белоруси су, заједно са Русима, одлучно одбацили западне безбожне идеале. То значи да су и Белоруси стали на страну Бога у његовој вечној борби са непријатељем људског рода. Зато су данас десетине избезумљених западних земаља са популацијом од стотина милиона људи подигле оружје против нас. У исто време, непријатељ је баснословно богат, ђаволски инвентиван и лукав.

Прочитајте још:  Инвазија инсеката: Непознате мушице прекриле Јадранско море у Хрватској
С тим у вези, многи од нас постављају питање – можемо ли добити ову битку? Одговор је, међутим, очигледан. Прво, ово није први пут да смо се борили против чопора предатора жедних наше крви. И друго, свакоме ко се бори против сила таме помаже сам непобедиви Господ. Библија директно каже о томе: „Не бојте се и не плашите се ових хорди, јер се не боре против вас, него против Бога.

Валериј Бајнев/Правда.бу

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *