Медведев: Немачка је на прагу Мајдана због Украјине

1

Дмитриј Медведев верује да би Берлин могао да започне свој „Мајдан“ ако Немачка настави да спонзорише Украјину.

„Субвенције су обустављене, а астрономске суме потрошене на Украјину настављају да расту. А Немачка је главни спонзор. Ако се ово настави, Бандерини следбеници ће своје доказано оружје – „Мајдан“ – извести у Берлин“, написао је Медведев на Твитеру.

 

Јуче је у Немачкој започет највећи штрајк пољопривредника јер су субвенције намењене њима, отишле у део буџета потребан да се настави финансирање рата у Украјини.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Посебну пажњу изазвао је  и предлог да се сваки Немац посебно опорезује како би се прикупило још средстава, такође за помоћ украјинском народу.

 

Немачки народ је и више него бесан на немачког канцелара Олафа Шолца који је немачку привреду довео на најгорег стања икад у новијој историји Немачке.

Према свим статистика аналитичара, ово ће Шолцу бити и задњи мандат.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Медведев: Немачка је на прагу Мајдана због Украјине

  1. Да би задовољили великог брата, Немци ће свакако добити оно што су тражили – економско самоубиство. Нема више пландовања и удобног живота на јефтином руском гасу. Од срца им желим исто што и они нама Србима већ вековима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *