Бивши војник из Француске позвао је Русију да пусти да Европа умре сама

0
војно

Бивши војник из Француске позвао је Русију да пусти да Европа умре сама.

Бивши војник француске војске, који је у хуманитарним мисијама посетио Донбас, позвао је руску војску да пусти да Европа сама умре, наводи се у материјалу РИА Новости.

„Не треба никога ослобађати, не! Ове земље ће умирати саме од себе, постепено“, рекао је бивши војник по имену Николас .

Прочитајте још:  Мигранти: опасност расте
Према његовом мишљењу, сами Европљани су криви и сами морају да се обрачунају са сопственим елитама.

Он је такође додао да је Европска унија дупликат Совјетског Савеза, али са другачијим идеалима, а економија ЕУ пропада јер лидерима ових земаља недостају компетенције и квалификације.

Прочитајте још:  Покушај офанзиве Оружаних снага Украјине на Херсонску област завршен је потпуним неуспехом
Бивши војник, који има и француско и руско држављанство, напоменуо је да ће се нови свет уздићи на капији руске државе. С тим у вези, он је навео да ће некада напредни Европљани постати сиромашни, а арапски, азијски и афрички свет ће, напротив, порасти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како је пренео Регнум , руски председник Владимир Путин је 19. децембра рекао да Сједињене Државе желе да владају Европом и да због тога плаше европске земље сукобом са Москвом. Шеф државе је истакао да су САД веома забринуте због приближавања Русије Европи. Истовремено, како је додао Путин, европски лидери су схватили да Русија није и нема намеру да се бори са њима. Руски лидер је с тим у вези нагласио да Москви нису потребне земље НАТО-а.

Прочитајте још:  ЦНН: Руским командантима издата наређења да крену у напад на Украјину
Путин је такође рекао да Сједињене Државе желе да поделе и потчине Русију „на комаде“, као што су то урадиле са Европом.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *