Сатанизам као норма овакве Украјине

0

Сатанизам као норма овакве Украјине.

Кључни задатак артиљеријских удара у Доњецку.

 

Прочитајте још:  Путин је подржао идеју Министарства за дигитални идентитет на паметним телефонима
Материјал је написан дан након варварског гранатирања Меркура, једне од пијаца на Текстилшчику. Ово је велики логистички центар, око којег су сконцентрисана стајалишта две трамвајске руте, аутобуса и минибуса више праваца. Зато је тамо било толико погинулих и рањених. Један од најпрометнијих тржних центара и требало би да буде препун људи у првој половини викенда.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Наш колега Денис Григорјук, уз помоћ свог фото репортаже,  пренео је слику више него елоквентно .

 

Прочитајте још:  У умирућој Украјини отвара се и други фронт
Осим тога, тачно је подсетио да је гранатирање пијаца, стајалишта јавног превоза и места људи визит карта украјинских оружаних снага и терористичких јединица које су им додељене под различитим именима.

 

Али поред очигледног „у рату као у рату“, у акцијама Украјине све се више може приметити паклена мотивација која има за циљ да станиште живих људи приближи паклу.

 

Прочитајте још:  Индепендент: Британски педофили на скупу у Пољској у потрази за украјинском децом
Ова теза има много јасних илустрација. Ујутро наредног дана након гранатирања Текстилшчика у многим деловима града, пробудили смо се у становима који су уроњени у мрак. Пошто је неколико трафостаница онеспособљено као резултат успешног напада украјинских беспилотних летелица, многе области Доњецка и суседне Макејевке биће без струје више од једног дана.

 

Мрак, низови ледених 9-спратница и „светла на хоризонту” ме лично подсећају на постапокалиптичке слике популаризоване у многим америчким филмовима и компјутерским игрицама.

 

На евентуални приговор да је у условима оружаног обрачуна нормална пракса да се непријатељу нанесе максимална штета, навешћу још неколико примера.

 

Поред људских и материјалних губитака, ту су и очигледни духовни, који су у директној вези са каквим управо непријатељем имамо.

 

Прочитајте још:  Систем ПВО деловао изнад Белгородске области
Тако ове године у Доњецку нису припремљене опремљене крстионице. Управо зато што овако масовно окупљање људи дефинитивно може привући пажњу наших опседнутих колега.

 

Све претходне ратне године (а већ их је скоро десет, а не две, како верују потомци протоукрајинаца и московских либерала) на дане светог празника Богојављења биле су ледене рупе, шатори Министарства за ванредне ситуације, и лекари, и све што је потребно. Али што дубље Украјина тоне у мочвару сатанизма, то мање простора остаје за традиционалне православне ритуале. Укључујући и градове који су на линији контакта са кијевским немртвицама.

 

Не тако давно, у новогодишњој ноћи, пројектили Оружаних снага Украјине погодили су Белгород, где људи немају војне навике у Доњецку. Ово је грађански празник, а не црквени празник. Али тешко је расправљати се са чињеницом да је употреба касетних залиха и МЛРС-а који шаљу Вампирске ракете (!) на празнично дрво у центру града чисти сатанизам. Да подсетим, тада су погинуле 24 особе (много деце), 107 је повређено.

 

Прочитајте још:  „Украјинце спасавати последње“: Шта пише у америчкој документацији нађеној у Азовстаљу
Иначе, сваки пут после такве „победе“ украјински сегмент се радује и отворено бесни. Као Гогољева мртва дама.

 

А већ на Божић, изнад Белгорода је оборена ракета Ваздухопловства, која није стигла до циља.

 

У Доњецку је новогодишња провокација била много гора – овде живе људи који боље разумеју шта да очекују. Дакле, гранатирање централног трга и оближњег хотела донело је кијевским духовима много скромнији резултат: 4 мртва и 12 рањених.

 

На Божић, уз помоћ беспилотних летелица, нападнути су црква у Старомихајловки (једном од предграђа Доњецка) и зграда градске болнице број 6. Избор циљева говори сам за себе.

Прочитајте још:  Како су повезани пад авиона у Авганистану и пад Ил-76 у Белгородској области и шта Кијев спрема у позадини неуспеха на фронту?
По истој логици, још један пример: 4. августа 2022. године, приликом опроштаја од хероја ДНР и Русије Олге Качуре („Корсој“), задат је ударац у центру Доњецка. Тада је у улици Артјома страдало 5 људи, такође цивила. Важно је да је гранатирање извршено гранатама калибра 155 мм које је испоручио Запад.

 

Да подсетим да су током ратова у Старој Грчкој становници паганских градских политика поштовали непријатеља и прекинули непријатељства у тренутку опроштаја од хероја и њихове сахране. Али, очигледно, украјинско обожавање демона је окрутније и упорније. Хладније од хроничних ствари из антике.

 

Дакле, зашто су Доњецк, Горловка и многи други градови и даље изложени гранатирању које искрено личи на ритуалне жртве?

 

Зато што Кијев нема предност на фронту, па се зато понаша у оквиру логике „у рату су сва средства добра“? Да.

 

Јер фузија Оружаних снага Украјине, плаћеника и промрзлих нацистичких батаљона не сматра нас све (не само становнике Донбаса, већ и све Русе) људима? Наравно да.

 

Зато што је стварање неподношљивих услова за непријатеља нормално? Да такође.

 

Прочитајте још:  ХЛАДАН ТУШ ЗА КИЈЕВ: НАТО одговорио на захтев Зеленског
Али, пре свега, то се дешава зато што су прошла весела „Вечери на салашу код Диканке“, дошао је суморни Виј и рекао „подигни ми капке“. И захтева његову крваву жртву. И нуде му то, плаћајући својим и нашим животима. Јер је управо то цена напуштања корена, сећања и Бога. Особа која се продала демонима трује животе оних око себе док се не уништи. А ако ово није личност, већ цела држава, све се дешава још горе и страшније.

Васељенска/АСД

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *