Куртијева градоначелница Лепосавића Драгана Милетић од посла највише воли шмркање кокаина (ВИДЕО)

1

Портал Национале објавио је видео снимке на којима се, како тврде, види Милетић како конзумира наркотике, у тоалету, али и у канцеларији општине Лепосавић.

Милетић је одбацила такве тврдње и за то оптужила Српску листу.

– То је лаж. То измишљају из Српске листе, да би угрозили моје име и положај у општини Лепосавић. Од почетка мог мандата појављују се разне приче, само да ме униште. Запалили су ми и ауто. Невероватно је колики притисак врше на мене, али борићу се до краја – рекла је Милетић.

“Нисам приметио ништа сумњиво”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Љуљзим Хетеми рекао је да није видео спорне снимке, али да је данас имао састанак са Милетић и другим представницима општине, те да “није примијетио ништа сумњиво”.

Kако је навео, ако се тако нешто и догодило, тиме треба да се позабаве полиција и тужилаштво.

Ветон Ељшани рекао је да се сутра очекује одлука главног тужиоца Митровице о снимцима који круже медијима и друштвеним мрежама.

Очекује се одлука главног тужиоца Митровице

– Сигурно ће сутра бити донесена одлука да ли има простора за истрагу или не, након консултација са главним тужиоцем Митровице – рекао је Ељшани.

Иначе, Драгана Милетић постала је замјеница предсједника општине прошле године, након локалних избора 23. априла, које су Срби бојкотовали, а на које је изашло тек нешто више од три одсто грађана, те су за предсједнике четири општине на сјеверу Kосова изабрани Албанци, преноси Блиц.

На сјеверу Kосова у току је процедура којом Срби, прикупљају потписе за петицију, којом ће тражити смјену четворице градоначелника и нове изборе у Лепосавићу, Сјеверној Митровици, Звечану и Зубином потоку.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Куртијева градоначелница Лепосавића Драгана Милетић од посла највише воли шмркање кокаина (ВИДЕО)

  1. То јој шиптари сигурно набављају кокаин! Данас ако ниси на кокаину, ниси ни у политици ни у криминалу па макар то било у привременом шиптарском окружењу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *