Бивши амерички обавештајац признао: ЦИА створила УЧК, овако су радили на прављењу лажног геноцида како би за то окривили Србију

0

(Фото: Правда)

Бивши амерички обавештајац признао: ЦИА створила УЧК, овако су радили на прављењу лажног геноцида како би за то окривили Србију.

Прочитајте још:  Виола воли демократију, нарочито „косовску“: „Неприхватљиво“ понашање Београда
Пензионисани амерички обавештајац, Скот Ритер, који је изузетно цењен стручњак у области геополитике и међународних односа, као и по питању обавештајне тематике, огласио се на платформи Икс, тврдњом да је ЦИА створила терористичку тзв. Ослободилачку војску Косова (УЧК).

ЦИА је створила своју приватну војску терориста, ОВК, истакао је Ритер.

“ОВК и ЦИА су радиле руку под руку на стварању фикције о “геноциду који је починила Србија”. То сви знају – написао је он.

Прочитајте још:  Сепаратисти издвојили три милиона евра да наоружају нове УЧК
Објаснио је да су САД и НАТО ушли у рат да спрече фиктивни геноцид на Косову и Метохији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Израел је 2024. године најавио да ће започети геноцидну кампању против 1,6 милиона Палестинаца у Рафи. НАТО и ЕУ ћуте. САД кажу да то ураде до 10. марта. Време је да арапски свет иступи и заустави ово лудило. Време је да савремени практичари геноцида у Израелу крену путем својих фашистичких ментора у нацистичкој Немачкој” – написао је Ритер на платформи Икс.

Ритер важи за веома доброг познаваоца збивања на Блиском Истоку, као и у Украјини, а видимо по тврдњама о збивањима у нашој јужној покрајини деведесетих година прошлог века и по питању НАТО агресије на нас, да је и у стварно стање на нашем поднебљу, такође, итекако упућен.

Прочитајте још:  Јахел Вилан, нови амбасадор Израела у Београду: Технички још нисмо признали Косово, али то је део недавно постигнутог споразума у Вашингтону
Веома је популаран коментатор глобалних геополитичких прилика у светским оквирима, па је корисно од неког тако утицајног чути овако нешто, објективно и истинито о дешавањима на нашим просторима. Није никаква тајна да је терористичка УЧК настала у лабораторијама западних обавештајних служби, а да је кључну улогу у томе играла ЦИА. Због тога је УЧК преко ноћи од терористичке групе, како је својевремено назвао амерички изасланик Роберт Гелбард, веома брзо добила лажни имиџ гериле састављене од бораца за слободу, док је Србији натоварена кривица за лажни геноцид, да би НАТО добио изговор за агресију на нашу земљу.

Али, као што видимо, истина кад-тад нађе свој пут, чак и на Западу, на коме је све више оваквих гласова пробуђене савести, попут Ритеровог.

24.седам.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *