Камберију и албанском амбасадору са привиђа дискриминација Шиптара у Бујановцу

1
камбери цамај

камбери цамај

Камберију и албанском амбасадору са привиђа дискриминација Шиптара у Бујановцу.

Шиптарски посланик у Скупштини Србије Шаип Камбери састао се јуче са амбасадором Албаније у Београду Бардилом Цамајем који је посетио Бујановац, преносе Бујановачке.

Прочитајте још:  Марија Алимпћ: Kол’ко си могао, могао си, сад ћемо преузети ми
Како наводи овај портал двојица шиптара су се сложила да је неопходна ” “интернационализација питања Прешевске долине, како би се разоткриле неправде са којима се суочавају овдашњи Албанци”.

“Потребна је и координација између Амбасаде Албаније у Београду и албанског политичког спектра у Прешевској долини, за решавање важних питања и сталне дискриминације”, навео је Камбери.

Прочитајте још:  Екс-ју република разматра обавезну вакцинацију, спрема се спин и у Србији
И док шиптарски терористи свакодневно прогоне, премлаћују и застрашују српски народ на Космету, а Срби у Албанији имају право на српско име и албанско презиме, Шиптари у остатку Србије измишљају некакву непостојећу дискриминацију коју никако да објасне у чему се састоји.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, Цамај је у понедељак посетио Бујановац.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Камберију и албанском амбасадору са привиђа дискриминација Шиптара у Бујановцу

  1. Ako postoji izraz pozitivna dikriminacija e onda ni bili u pravu. Jer, ako je suditi po postupcima drzave Albanci su privilegovani, u odnosu na ostale gradjane u Srbiji. Koliko sam ja informisan srpskim organima ne pada na pamet da primenjuju rigorozne mere u svakom pogledu. Sta znace posete kojekakvih ambasadora? Po cemu oni zasluzuju paznju npr. americkog, ili kojekakvih NVO, lobista iz sveta. Albanci ne kriju da hoce da se pripoje Kosovu ! Onaj kome ne odgovara zemlja u kojoj se nalazi moze slovodnoda preseli u drugu, ali nema pravo da radi svog komoditeta odvaja deo te zemlje. Ovako se otcepilo Kosovo i ako drzava nastavi da se i dalje pravi slepa dozivecemo otcepljenje i ove teritorije. Po fom principu mogu da odu i drugi delovi zemlje, pa izvolite Srbi, ucestvujte u rasparcavanju, sve dok ne dodje i do vaseg sokaka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *