Камбери и Бисерко оргијају у Београду, власти ћуте

3
Камбери, оргије у Београду

Камбери, оргије у Београду

Камбери и Бисерко оргијају у Београду.

У Београду је данас супротно Резолуцији 1244 и Уставу Србије одржана “прослава” 16 година од проглашења независности шиптарске терористичке творевине Косова.

Како преноси Кљан Косова “прославу” је организовао шиптарски посланик из Бујановца Шаип Камбери и такозвана “Канцеларија за везу Косова” која је основана 2013. године такође супротно Уставу Србије.

Међу званицама били су шиптарски функционери Јетиш Јашари и Ардита Синани а оргијању је присуствовала и незаобилазна Соња Бисерко.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Камбери и Бисерко оргијају у Београду, власти ћуте

  1. Све се ово одиграва уз одобрење главног сатанисте у Србији који је одлучио да Србију уништи а шиптарчинама помогне у стварању тзв, велике “аљбаније”.
    Крв није вода!!

    1. Проблем је у томе што се паралелно са стварањем “велике албаније” ради и на стварању “велике ‘рваЦке” али народ то никако да види. Наравно , покровитељ радова је исти.

    2. Najodgovorniji za sva desavanja je NAROD. 12 godina CUTI. Ono malo demonstracija organizovala je zapadnjacka opozicija, ista kao vlast. I ovih dana su u Briselu, u EU koja im oduzima komad teritorije, suverenitet…i na ovu izdaju NAROD cuti. Trazili ste, dobili ste, to je zakljucak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *