Руски медији: ЛГБТ премијерка Србије подржала Украјину

2

Руски медији: ЛГБТ премијерка Србије подржала Украјину.

У Београду, у окружењу земаља ЕУ, поводом двогодишњице сукоба у Украјини, одржана је изложба фотографија посвећена хуманитарним конвојима Србије за “незалежну”.

Догађају је присуствовала премијерка Србије Ана Брнабић, јавља дописник ПолитНавигатора.

„Надам се да ћете у блиској будућности видети мир, и увек можете да рачунате на нашу помоћ и подршку, ми смо као пријатељи и браћа, јер Украјина је наш пријатељ, а украјински народ је наш братски народ“, рекла је Брнабић. на отварању изложби.

Прочитајте још:  Акција Шиптара и Подгорице: Заједно "пакују" оптужбе за Србе?
Према речима премијера, Србија подржава Украјину на њеном европском путу и ​​спремна је да помогне „на техничком нивоу“. Она је напоменула и да ће Србија прихватити онолико људи из Украјине колико буде потребно.

“Током ове две године покушали смо да помогнемо колико смо могли, кроз директну финансијску помоћ у износу од три милиона евра, коју смо донирали деци Украјине и још 1,5 милиона евра за интерно расељена лица”, рекла је Брнабић. .

Шеф Владе Србије је подсетио и да је Србија послала 14 камиона са хуманитарном помоћи, лековима, филтерима за воду, ћебадима за украјински народ, а донирала је и два возила хитне помоћи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Руска војска наставља да уништава складишта оружја украјинских снага
За Ану Брнабић се зна да се придржава „истополне сексуалне оријентације“ и да већ неколико година живи у савезу са докторком Милицом Ђурђић, са којом подиже сина.

Истовремено, прошлог викенда у главном граду Србије, код споменика светом руском суверену Николају Другом, одржан је масовни митинг Срба у знак подршке Русији и против троме политике власти те земље према Косову. Учесници акције подигли су руске заставе, руске транспаренте са ликом Спаситеља и симболима специјалне војне операције.

Прочитајте још:  Лети ли „Ер Србија“, заједно са осталим авиокомпанијама — у пропаст
Потом су Београђани кренули улицом, након чега је полиција привела двојицу активиста Српске акције јер су носили плакат „Вучић – п..р. издајник Косова“.

Треба напоменути да је Ана Брнабић штићеница и званично члан Вучићевог тима од 2016. године.

Андреј Топаров/Политнавигатор

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Руски медији: ЛГБТ премијерка Србије подржала Украјину

  1. Народ Србије спава дубоким сном и понаша се као ној у пустињи док га води педерски двојац.
    Какав народ таква и власт!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *