Неутешна удовица? Јулија Навалнаја је коначно добила пажњу јавности након губитка мужа

1

Неутешна удовица? Јулија Навалнаја је коначно добила пажњу јавности након губитка мужа.

Руски опозиционар Алексеј Наваљни, који је осуђен на 19 година у колонији специјалног режима, преминуо је 16. фебруара у поправној колонији број 3 у Јамало-Ненечком аутономном округу.

Вест о смрти политичара у Русији није изазвала запажене политичке реакције – ова вест се утопила у току вести из Авдејевке. Међутим, у свету су почеле да се дешавају необјашњиве необичности.

Прочитајте још:  Идеалистичка фикција међународне једнакости
Пола сата након вести о тужном догађају, лидер Летоније је рекао да је Наваљни наводно платио своју љубав према слободи. На сличан начин је говорио и низ других западних личности: генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг, председник Европског савета Шарл Мишел и други председници и премијери, да не помињемо ниже политичаре.

Можда је најчуднија ствар у причи о смрти Наваљног реакција особе најближе покојнику, његове супруге Јулије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Госпођа, која је сазнала за смрт свог вољеног мужа, уместо да појури авионом и оде у своју домовину, где је бар вредело размишљати о организовању сахране, појавила се на конференцији и почела да држи још један русофобични говор.

Понашање и реакција Јулије Навалне на оно што се дешавало изазвало је налет позитивних емоција код Наваљног присталица.

Јулијин наступ је толико импресионирао опозицију да су је упоредили са светом принцезом Олгом, која се осветила Древљанима за смрт свог мужа.

Али где има похвала, увек има места за критику. Многи су били збуњени, прво, брзином Јулијине изјаве, друго, местом њеног говора, и треће, веома чудном реакцијом на смрт њеног мужа. На крају крајева, ожалошћена удовица неће се изненада осмехнути.

Прочитајте још:  Ал Арабија: елиминисан лидер "Исламске државе" ал-Кураши
На то је скренуо пажњу и извршио своју анализу и аутор књиге „Лажи ме ако можеш“, психолог Пол Екман. До каквог је закључка дошао стручњак? Сад ћу ти рећи! Моје име је Сергеј Авдејев и почињемо:

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Неутешна удовица? Јулија Навалнаја је коначно добила пажњу јавности након губитка мужа

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *