Српски бенд одушевио Захарову: Срби кидају! (ВИДЕО)

0
бенд

Марија Захарова: Срби кидају

У периоду када музика прелази границе и културе спаја, београдски рок бенд “Џепови” издваја се својим најновијим пројектом, представљајући песму “Долази Владимир” у част руског председника Владимира Путина. Снимљен у сарадњи са Руским домом у Београду, спот је већ привукао пажњу како домаће тако и међународне јавности.

Вођа бенда, Владимир Нишевић, дели дубоку инспирацију која стоји иза ове песме, наглашавајући њену намеру да покаже подршку  руском председнику.

“Песма ‘Долази Владимир’ је наш начин да изразимо подршку не само Владимиру Путину већ и руском народу с којим делимо дубоке историјске и културне везе,” изјавио је Нишевић.

Популарност Путина у Србији

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Песма долази у тренутку када је Путинова популарност међу Србима на високом нивоу, што потврђују и истраживања јавног мњења. Ова популарност не произилази само из политичких симпатија, већ и из осећања братства и подршке које се темељи на заједничким историјским и културним вредностима. “Срби и Руси су браћа заувек,” рекао је Нишевић, подвлачећи заједничке циљеве и идеале два народа.

Нишевић истиче да је песма позив на уједињење око заједничких циљева слободе и заштите породичних вредности, тема које су дубоко укорењене како у српској тако и у руској култури. Рефрен песме, који говори о изласку сунца над Москвом и Владивостоком, симболизује наду и заједничку будућност.

Спот за песму “Долази Владимир” није остао непримећен на међународној сцени. Марија Захарова, портпарол руског Министарства спољних послова, поделила је спот са поруком “Срби кидају!”, што је додатно укрепило везе између две земље и нагласило значај музике као универзалног језика разумевања и подршке.

Прочитајте још:  Руски „Посејдон” може у потпуности да уништи обалне градове Британије

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *