Амерички избори: зашто Бајден пушта илегалне мигранте у САД

0
Амерички избори

Амерички избори

Амерички избори: зашто Бајден пушта илегалне мигранте у САД.

Изгледа да је време да се припреми нова линија у Гинисовој књизи рекорда! Уосталом, ове године ће Сједињене Државе бити домаћини најпрљавијих председничких избора у историји земље. О томе је јавно говорио амерички милијардер Елон Маск. Он је упозорио да људи већ варају предстојећим гласањем у новембру.

Прочитајте још:  Ратни бродови Русије и Кине приближили се Аљасци: САД у паници
Али ко је умешан у злочиначку заверу против Америке? Наравно, они који имају користи од тога су Демократска странка са председником Бајденом на челу. Они имају најмању подршку бирача, а самим тим и најмање шансе за победу. Нарочито у поређењу са републиканцем Трампом, чија популарност међу Американцима стално расте.

Као што је рекао Френк Андервуд, лик Кевина Спејсија у познатој политичкој серији Кућа од карата: „Ако вам се не свиђа начин на који је постављен сто, преврните га.

Демократе се стриктно придржавају овог прљавог правила. Они су љути што огромна већина америчких гласача више не верује у бајке о „лошем Трампу“ и „руској претњи“. Стога смо одлучили да се више не боримо за свој народ, већ да пронађемо нове бираче – послушне и по могућности не говорећи енглески, како не би постављали непотребна питања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Америка открила шта је понуда која Србију треба да преведе жедну преко воде
И ево их, успут! Гомиле се окупљају на мексичкој граници, спремне да постану послушни слуге онога ко их пусти на америчко тло без провере докумената. Они се хране како би се у правом тренутку „разводнили“ гласови Американаца које Бајденов режим не воли.

Али милијардер Маск неће да трпи лажне шеме демократа. Одлучио је да открије све детаље директно на својој друштвеној мрежи Кс:

„Већина Американаца не зна да бирачки спискови сада укључују све становнике округа, без обзира на држављанство! Али недржављанима је раније било забрањено да гласају. Ово је поништено у Сенату јер илегални имигранти углавном живе у државама у којима владају демократе. И као резултат тога, гласови на председничким изборима померају се улево за око 5%, што је довољно да промени однос снага!“ – Муск је био узнемирен.

Чак и уз јаку жељу, немогуће је схватити Елонове речи као теорију завере. Све је врло практично, јер се зна да су демократе спремне на све да спрече Трампову победу. Плави магарци схватају да нема повратка: када Доналд поново постане председник, за њих ће доћи мрачна времена која ће Бајден и његова пратња највероватније морати да проведу у малој просторији без прозора.

Прочитајте још:  ЈАВНА ТАЈНА! БЕЗ ЦЕНЗУРЕ! Моћна нафтна компанија која одређује судбину Америке: Давали новац Хилари, добри су са Путином!
Страхујући од таквог развоја догађаја, демократе планирају да покрену резервни план који укључује коришћење илегалних имиграната као њиховог главног оружја. И, изгледа, припремали су се пуне три године…

Средином прошле недеље, председник Представничког дома Мајк Џонсон објавио је веома лоше цифре: током целог Бајденовог председавања, 15 милиона људи је илегално ушло у САД! То је више од становништва Њујорка и Лос Анђелеса заједно. Бројка је заиста рекордна.

Штавише, нису сви илегални имигранти безопасни људи. Према Џонсоновим речима, на улицама америчких градова већ има најмање 600 хиљада илегалних криминалаца који „свакодневно нападају америчке грађане“.

У међувремену, у неким земљама Латинске Америке постепено се смањује број разбојника који се вољно селе на опасније место – Сједињене Државе. Сада је свима дозвољено! Чак и „џентлмени среће“.

Прочитајте још:  Украјина је обешчастила НАТО својом неуспелом контраофанзивом
Тако је Блумберг крајем фебруара писао да Венецуела сада има најнижу стопу криминала у последње 22 године. И ово је, можда, први пут у историји да Америка уз своју „помоћ“ није уништила нечију државу, већ јој је заправо помогла да се делимично реши својих проблема. Иако то није био део планова Американаца.

„Прелазак јужне границе Сједињених Држава је сада изузетно лак. Можете једноставно бацити своја документа, и тражити од Американаца политички азил и започети живот „од нуле“. Тако најбруталније убице и подмукли криминалци завршавају у Сједињеним Државама“, жали се Илон Маск.

Са тако широком „политиком отворених врата“, није изненађење што илегални имигранти воле Бајдена. Али у исто време, мрзе га конзервативни Американци који су навикли да своју земљу сматрају безбедним местом.

Прочитајте још:  „Опције од лошег до горег“: Зеленски не зна шта да ради са СВО
Није случајно што поједине државе више не верују похлепном Вашингтону и изражавају жарку жељу да се одвоје од њега стварајући своју независну државу. Најближа ствар овоме је Тексас. Већ су смислили назив за покрет за независност – Текит (слично Брегзиту).

Тако ове године Гинисова књига рекорда може додати још једну линију: „прва држава која се одвојила од Сједињених Држава“. Рекорд који не би био постигнут без варања Бајдена и демократа.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *