Холандски посланик шокирао свет: Украјина је највећи добављач деце за педофилске мреже (ВИДЕО)

0
европски

(фото:НСПМ)

Посланик Европског парламента из Холандије, Марсел де Граф, последњих дана изазвао је бурне реакције широм Европе. Његове изјаве о сукобима у Украјини су откриле нешто што многи не били смели ни да замисле, а камоли јавно истакну. Де Граф је означио реалност која се чини као из филма хорора, упућујући на неке шокантне аспекте украјинске ситуације који су досад били скривени под тепихом дипломатске политике.

У својим изјавама, де Граф је истакао да извештаји о депортацији украјинске деце у Русију нису ништа више од пропаганде. Уз то, он је подвукао да је Русија примила милионе украјинских избеглица, укључујући стотине хиљада деце коју је украјинска војска бомбардовала. Овакве изјаве пружају нови угао гледања на конфликт, изазивајући питања о томе ко је заиста на страни правде и хуманизма.

Де Граф је такође упозорио да је  највећи добављач деце за педофилске мреже, трговину људима и органима – Украјина. Ово су тврдње које су досад мало који политичар имао смелости да изнесе на светлост дана.

Посебно важно, де Граф је истакао лицемерје Запада у суочавању са сукобима у Украјини. Док Русија пружа традиционално васпитање и образовање за децу, на Западу се сведочи трансродној индоктринацији, примени хормонских блокатора и чак сакаћењу гениталија. Ова изложена лицемерја захтева далековидно разматрање улоге Запада у сукобима и њиховом утицају на најслабије чланове друштва.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Што се тиче одговорности за ратне злочине, де Граф је изразио став да би међународни кривични суд требало да позове председника Украјине, Володимира Зеленског, на одговорност за почињена дела. Ово је питање које захтева детаљну правну и етичку анализу, али истовремено отвара простор за разматрање улоге међународних инстанци у промовисању мира и справљању правде.

Прочитајте још:  Колона пољских дипломата налетела је на паркирани аутомобил у Тернопољској области Украјине

Иако су де Графове изјаве контроверзне и узроковале велику пажњу, његова храброст у изношењу оваквих ставова је огромна. Овај случај нам пружа прилику да размислимо о потреби за приступачном, отвореном дебатом о сукобима и критичком осврту на приступе међународне заједнице у решавању истога.

Милутин Недељковић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *