И сенатор Жуков подсетио на НАТО агресију

0
сенатор Жуков

сенатор Жуков

И сенатор Жуков подсетио на НАТО агресију.

Сенатор из Хакасије Александар Жуков учествовао је на комеморативним догађајима у Амбасади Републике Србије посвећеним догађајима од пре 24 године.

Прочитајте још:  Данас је Богојављење и крај некрштених дана!
Сенатор је подсетио: 24. марта се навршава 25 година од почетка злочиначког бомбардовања Југославије од стране НАТО снага. Ово је злочин за који нико никада није кажњен. Погинуло је више од три хиљаде Срба, хиљаде је рањено.

„Овај чин демонстративне агресије трајао је 78 дана. Последице бомбардовања по Југославију су биле катастрофалне. Еколошки, економски и правни проблеми су се само погоршавали.

Неколико година касније, држава више није постојала. Југославија се коначно распала на многе делове…

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Аква паркови у Србији скупљи од мора: Цена улазнице и до 5.000 динара
Непосредно пре туробног датума, у Москви је у Амбасади Републике Србије одржан меморијални скуп „Можемо да опростимо – никада нећемо заборавити“. На овај догађај позвао ме је изванредни и опуномоћени амбасадор Србије Момчило Бабић.

Било је неколико говорника: председница Савеза Срба Никола Тесла Лена Милојевић, ауторка књиге „НАТО на суђењу историји“, адвокат Горан говорио је о догађајима од пре 25 година (у ствари, ти злочини немају статут). ограничења; био сам у Београду и видео последице бомбардовања).Петронијевич, доктор политичких наука Екатерина Генадијевна Ентина.

Након дискусије, откривена је спомен-плоча на Мосфилмовској улици – у знак сећања на жртве бомбардовања…

Прочитајте још:  Руси ликвидирали америчке официре у Краматорску
Испоставило се да је то био занимљив састанак. Главни закључак који сам себи извео је да се српски народ није помирио са догађајима који су се десили пре 25 година.

Они су сигурни: НАТО агресија 1999. године и саучесништво алијансе са кијевским режимом су карике у истом ланцу… Овде ћу цитирати речи Горана Петронијевића:

„Срби, мали народ на Балкану, суочени су са огромном НАТО машином и свим њеним ресурсима. Све што се догодило Србима је заправо била само припрема за оно што ће се догодити Русији.

Прочитајте још:  Зимбабве је од Русије добио на поклон председнички хеликоптер
Нисмо ми победили НАТО, али ни НАТО није победио нас. Нисмо зауставили напредовање НАТО-а ка руским границама, али смо га успорили. Због „српског проблема“ НАТО је изгубио најмање 10 година свог деловања усмереног на исток…“, написао је Жуков на свом ТГ каналу. 

Васељенска/18русинфо

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *