Запад поново пореметио састанак Савета безбедности УН о агресији НАТО на Југославију

1

Запад поново пореметио састанак Савета безбедности УН о агресији НАТО на Југославију.

Због става западних земаља, Савет безбедности УН по други пут за недељу дана није успео да организује скуп који је требало да буде посвећен 25. годишњици агресије Северноатлантске алијансе на Југославију.
Ово преноси ТАСС.Појашњава се да је шест земаља, укључујући Алжир, Кину, Русију и Сијера Леоне, гласало за одржавање састанка, што је затражила руска страна, док је девет било уздржано, што је довело до отказивања догађаја.

Прочитајте још:  Си-Ен-Ен: Руски хакери напали сајтове америчких аеродрома
Појашњава се да је одлука о гласању донета на иницијативу француске делегације.

Раније је руско Министарство спољних послова саопштило да је руска страна огорчена понашањем Париза на седници Савета безбедности УН о агресији НАТО на Југославију.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Запад поново пореметио састанак Савета безбедности УН о агресији НАТО на Југославију

  1. То је зато што им се ближи крај. Долази време БРИКСа, ШОС-а. ЕАЕУ-е и пресељење капитала са запада на исток . Нарочито када још буду издали нову валуту подржану златом. Узалуд им је све јер је њиховој хегемонији већ дошао крај. Долар ће постати тоалет папир, оружје им је постало канте и старудије а глад ће им брзо закуцати на врата. Нема више пландовања на јефтином руском гасу. Споменик ткзв Француској на Калемегдану треба хитно срушити као што је већ било покушаја за време бомбардовања. Све ће доћи на своје место јер КОЛО СЕ ОКРЕЋЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *