Србија помаже у спречавању уласка миграната у ЕУ: А у Србију?

1
миграната

Припадници Жандармерије у илегалном мигрантском насељу (Фото: МУП)

Србија помаже у спречавању уласка миграната у ЕУ: А у Србију?

Прочитајте још:  Урнебесно: Напредњаци у Суботици се похвалили како едукују мигрантску децу (ФОТО)
У оквиру сарадње мађарске и српске полиције, 16. мађарски полицијски контигент распоређен је у Србији за помоћ у борби против илегалне имиграције у Европску унију.

Припадници јединице испраћени су у уторак у седишту мађарске полицијске службе у Будимпешти, саопштио је Штаб националне полиције (ОРФК).

Мађарска се суочава са двоструким миграционим притиском: избеглице које беже од рата у Украјини примају се са истока, док се илегални мигранти решавају на њеној јужној граници.

Будимпешта је остала посвећена спречавању илегалних миграната да уђу у земљу и Европску унију, али да би то учинили морају блиско сарађивати са властима суседних земаља, објаснио је ОРФК.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсетимо, у последње време сво сведоци мигрантског дивљања у Шиду и Суботици које настаје као последица непуштања миграната да напусте Србију.

Васељенска/Нулта тачка

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Србија помаже у спречавању уласка миграната у ЕУ: А у Србију?

  1. Вучић је лично добио огроман новац од ЕУ за прилив миграната у Србију. Где год се окренеш видиш ту гамад. Вучић је отворио врата и само виче – изволте што пре да побијете српски народ. Он иначе ужива у убијању српског народа али веома брине о свом роду – шиптарима. Такође је отворио врата и курти и мурти па и разним туђим полицијама, овог пута су Мађари а својевремено су били и Кинези. Ту су и терористи натовци, његов омиљени сој. Њему су сви подједнако драги само Руси нису. Он није жив шта ће бити ако НАТО, његов омиљени сој нападне Русију и ако их Русија докрајчи за вјеки вјекова. Просто сви “бринемо” шта ће бити са Вучићем ако се то догоди. Да ли ће постати прелетач?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *