Лавров: Циљ резолуције о Сребреници да се сломе Срби

1
лавров

Лавров: Циљ резолуције о Сребреници да се сломе Срби.

Прочитајте још:  АМЕРИЧКА И БРИТАНСКА РУСОФОБИЈА – КРОЗ КРЕИРАЊЕ УКРАЈИНСКЕ КРИЗЕ
Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров истакао је да је циљ резолуције о Сребреници да се “сломе Срби” који не желе да се придруже санкцијама Русији и признају независност самопроглашеног Косова.

Подсетимо, променом правила спонзори резолуције и велике силе успеле су да у Генералној скупштини УН добију подршку за резолуцију о Сребреници. Од 193 земље с правом гласа, 84 је гласало “за”, 19 држава је било против, а уздржано 68, док 22 земље уопште нису гласале.

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Лавров: Циљ резолуције о Сребреници да се сломе Срби

  1. za: 84
    ne: 68+19=87
    jel dosta?

    ok, 87+22=109

    84<109

    ali ipak, hajde da se mi kao ljudi pozabavimo tim "zločin je počinjen, ali ne i genocid". zaista, šta je bila i šta jeste srebrenica, a kako i zašto to ona uopšte nije – još nemamono tome dovoljno knjiga, slikovnica niti albuma sa samolepljivim sličicama. mi treba da smo načisto sa tim. sve što je trulo u nama, locirati i ispraviti. to je put heroja. a ne da se bakćemo oko rezolucija i nvo.

    to, hoće li se hrvati, muslimani i šiptari, nemci, amerikanci, englezi, jevreji, turci, francuzi, holandjani baviti svojim – njihova je stvar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *