Кнежевић се обратио црногорским званичницима: Дабогда се Грлић Радман бродом “ Јадран“ вратио у Хрватску и још га частите Херцег Нови успут

1
кнежевић

Милан Кнежевић

Кнежевић се обратио црногорским званичницима: Дабогда се Грлић Радман бродом “ Јадран“ вратио у Хрватску и још га частите Херцег Нови успут.

Прочитајте још:  "ТЕЛЕТАБИС ДИПЛОМАТИЈА" Страшан блам неписмених црногорских званичника, Русија тражи објашњење
Милан Кнежевић је у објави на друштвеној мрежи X позвао премијере, председнике и министре да реагују поводом изјаве Грлић-Рамадана у којој је навео да би иницијатори резолуције о Јасеновцу требало да предложе резолуцију о Божићном устанку.

„Ђе сте премијери, предсједници и министри да реагујете данас на Грлић – Радмана. Дабогда се бродом “ Јадран“ вратио у Хрватску, и још га частите Херцег Нови успут, пошто су нам Превлаку већ узели“, наводи се у објави Кнежевића.

ИН4С

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Кнежевић се обратио црногорским званичницима: Дабогда се Грлић Радман бродом “ Јадран“ вратио у Хрватску и још га частите Херцег Нови успут

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *