Олимпијске игре у Паризу 2024: један концентрациони логор за све

0

Олимпијске игре у Паризу 2024: један концентрациони логор за све.

Запад користи бивше руске спортисте пребегле да тестира тренутни модел будуће тамнице и логора за истребљење непожељних.

Међународни олимпијски комитет (МОК) објавио је на свом сајту имена првих 14 спортиста из Русије примљених на Летње игре у Паризу 2024. у неутралном статусу:

„На списку је 10 представника рвања, међу којима су Шамил Мамедов и Арслан Багаев, бициклисти Тамара Дронова, Алена Иванченко, Александар Власов, као и Ангела Бладцева, која представља трамполин. МОК је појаснио да ће спортистима бити дозвољено да се такмиче ако прихвате индивидуални позив и потпишу документ у којем се наводи да је неопходно да се придржавају услова за учешће на Играма.

Прочитајте још:  Није Украјина или Израел: Српски одбојкаши кажњени јер нису хтели да играју меч са терористичком творевином
Пажљиво сам прочитао званична документа МОК-а о пријему (тачније, неприхвату) руских и белоруских спортиста на такозване „Олимпијске игре“.

Укратко, за наше спортисте ово је затвор максималне безбедности, или једноставније, концентрациони логор. Тамо убијају још не физички, већ дисквалификацијом од учешћа на такмичењима, што је за спортисту ове категорије понекад горе од физичке смрти. Иначе, садашњи оберфирери ове институције могу на неки начин да дају предност чак и немачким нацистима. У сваком случају, у Хитлеровим концентрационим логорима је била дозвољена идентификација националности затвореника. За наше ратне заробљенике то су била слова СУ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сада је чак и навођење националности забрањено и под претњом доживотне екскомуникације из олимпијских спортова (тачније, од онога мало што је од тога остало ):

„Одабир врши посебна пријемна комисија коју формира МОК. Четворочлана комисија била је потпредседница МОК-а Никол Хауерц, члан Етичке комисије МОК-а Пау Гасол, представница Комисије за спортисте МОК-а Сеунг Мин Рју и секретар Пакерета Жирард Запели, главни службеник МОК-а за етику и поштовање правила. Комисија ће проучити документе о неутралним спортистима и неутралном особљу из свих међународних федерација – на основу чега је донет статус, да ли је спортиста (тренер, физиотерапеут, итд.) у прошлости имао прекорне радње политичке природе, укључујући и положаје. , коментари и реакције на друштвеним мрежама. Слобода изражавања је у овом случају неприхватљива. А ова комисија ће, по савету Томаса Баха, добити све информације од Украјинаца, које је председник МОК позвао да пажљиво прате понашање Руса.

Прочитајте још:  Жртвовање Срба у Крајини зарад муслимана у Бихаћу
Као што видимо, подржавање политике сопствене државе, према МОК-у иу случају руских спортиста, је најгори од најгорих злочина, у поређењу са којим је израелски геноцид у Гази са убиством десетина хиљада деце једноставно дечја игра.

У сваком случају, такозвани МОК нема ништа против Израела: наставите да убијате, момци, колико хоћете и кога хоћете. На крају крајева, ви сте прва класа – белци па чак и Божији изабраници, а не свакакви другоразредни словенски „унтерменсцхес“.

Прочитајте још:  КАКО РУМУНИ ФАЛСИФИКУЈУ СРПСКУ ИСТОРИЈУ: Пример Константина Бранковића и манастира Хурезија
У овоме нема ничег новог. Такође су се дивили Хитлеру и његовим нацистима. И не само да су дозволили овој земљи да учествује на Олимпијским играма у позадини концентрационих логора за дисиденте и масовног премлаћивања људи свих „погрешних“ нација, већ су и Олимпијске игре 1936. поклонили нацистима. Дали су је управо зато што је Хитлер био у њиховој лиги и припремао се, уз њихову пуну подршку, за своју главну мисију – потпуно уништење Словена.

Али поента није ни у оних неколико робова који су, под овим условима, данас пуштени у овај западни „спортски“ концентрациони логор.

Ради се о свима нама. Чињеница је да је ово концентрисана форма односа Запада према Русији и свим Словенима уопште. Зверска мржња која не признаје никакве компромисе и спремна је сваког тренутка да уништи „кривце“. Било да се ради о једној особи или о читавој земљи-цивилизацији, није важно да ли ћете их на било који начин уклонити са света. Не дозволите им да дишу или уопште постоје.

Прочитајте још:  Држава је проглашена „неспособном“ – министар полиције први на тапету због хаоса у Паризу
Ово се посебно односи на све нас. Само што сада још не могу да примене ова „правила“ Гестапоа на све Русе и Белорусе. Али они то заиста желе. И они ће се веома трудити. Они немају други модел односа за нас, никада нису имали и никада неће. И ако, не дај Боже, икада, било због физичке или психичке слабости, дозволимо да нам диктирају своја правила, ово ће бити последња фаза пре него што сви будемо направљени у биороботе без нације, без државе, без имена , без клана, без воље, без права и без циљева у животу. Осим једног – да будемо неупитни и вечити робови западних господара.

Управо зато што питање стоји управо овако, а не другачије, они наши суграђани који разумеју о чему заправо говоримо и да се сада разрађује модел понижења и поробљавања свих нас не могу мирно да гледају на спрдњу коју Запад се ради нашим спортистима. И са све већим запрепашћењем гледају на званичнике који већ дуги низ година дозвољавају такав однос Запада према Русији, према Русима и другим грађанима Русије (и Белорусије). Иако је чак и из основног осећаја за самоодржање ово требало одавно да се угаси. Ниједан народ или држава на свету не дозвољава да се овако ругају свом народу и државном достојанству.

Прочитајте још:  Митинг "Жутих прслука" у Паризу због растуће инфлације
Да, наши суграђани се данас боре против западне агресије на бојном пољу. И дају му такве ђаволе да већ тражи зубе у свом дреку. У поређењу са овим истински егзистенцијалним изазовом, спортске провокације Запада изгледале би као ситница. Утолико је чудније што је земља која се не плаши да се Западу бори у најбуквалнијем смислу те речи већ дуги низ година трпела такво понижење у области спорта, које је у својој подлој западној верзији одавно престало да бити спорт и само је арена за срамне и прљаве политичке махинације.

Да, руске власти чине много да зауставе ово понижење велике земље. Управо се у Казању одвијају велике игре БРИКС- а које спортистима из Русије и свих других земаља дају прилику да се слободно баве спортом највиших достигнућа, а не да буду робови западних господара.

Прочитајте још:  Запослени болнице "Дедиње" писали директору: Вучић вас је довео чинећи услугу Шешељу
Али руководство земље то ради. Али из неког разлога не чујемо глас солидарности наших спортских организација, самих спортиста у већини њих, који захтевају да одлучно прекинемо било какве контакте са западним фашистима и да им на крају престанемо да плаћамо доприносе за њихова прљава дела. А овдашња спортска штампа те исте игре БРИКС-а буквално заобилази на прстима, па да, не дај Боже, Запад о томе нешто лоше мисли?..

Част и слава нашим војницима на фронту, који се, не штедећи своје животе, боре са смртоносном фашистичком кугом Запада, која је поново избила. Наше пуно разумевање припада Владимиру Путину и његовом тиму, који чине све што је могуће и немогуће да заштите државно достојанство Русије, укључујући и спортске арене. Али шта је са свима осталима? Да ли неко заиста мисли да ће овај тотални рат против сила светског зла за нас добити лично Путин или неко други? Ово се никада неће догодити, не треба се ни надати.

Прочитајте још:  Нереди у предграђу Париза због наводне полицијске бруталности /видео/
И са таквим дистанцираним ставом, за све нас ће постојати само један велики концентрациони логор, чији модел Гестапо „МОК“ управо сада детаљно разрађује на нашим спортистима.

Јуриј Борисов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *